Tsunami Shaklee – Botol-botol Shaklee Yang Kosong Buat Apa?

Bila dah masuk 5 tahun mengamalkan Shaklee, confirm botol-botol supplemen Shaklee yang kosong duk melambak kat rumah. Ada juga yang selamat masuk tong sampah tapi kebanyakannya seolah ada perasaan sayang nak buang!

So lets be more creative! Kita kitar semula, guna semula je botol-botol Shaklee yang dah habis tu. Kalau terlebih rajin, boleh hiaskan botol-botol tu supaya nampak lebih cantik. Saya kongsikan kat sini beberapa idea bernas yang boleh korang buat nanti.

Alfafa Complex
Jadikan bekas simpanan rempah ratus di dapur. Jangan lupa labelkan ok!
ESP Shaklee
Kreatif sangat kan.. Bekas ESP boleh jadi balang kuih yang cantik

 

MealShakes Shaklee
Hebat kan? Boleh buat bekas simpanan barang-barang bersaiz kecil dan juga minuman 3in1

 

Shaklee Subang Jaya
Simpan mainan dan super hero pun boleh!
Shaklee Subang Jaya
Ini yang terbaik! Buat tabung simpanan duit.

Bekas Shaklee yang dah habis buat apa? Buatlah apa saja asalkan boleh digunakan semula. Nak lagi seronok, kita bagi peluang pada anak-anak untuk mengasah bakat dan kreativiti meraka. Selamat mencuba ye mak mak sekelian alam.

signature

mamavogue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge