Tiga Sebab Kenapa Wajib Join Shaklee Bersama #TeamMamavogue

Dalam banyak-banyak team Shaklee seluruh Malaysia ni, saya nak senaraikan kenapa korang semua wajib join dengan Team Mamavogue. Pentingnya kumpulan yang saling membantu dan menyokong antara satu sama lain. Samada untuk bisnes atau makan sendiri, korang memang dialu-alukan sangat join dengan Team Mamavogue ni tau.

Saya senaraikan dulu kenapa anda wajib join Shaklee ;

Sebab yang PERTAMA – Shaklee mempunyai sistem yang sangat best. Tiada istilah upline goyang-goyang kaki dapat duit. Kalau nak goyang juga maka makan angin aje lah ye. Malah dah terbukti dalam susur galur kumpulan saya yang mana downline naik rank lebih tinggi dari upline.

Sebab yang KEDUA – tiada paksaan untuk memulakan Shaklee dengan modal ribu-ribu. Saya sendiri bermula dengan 1 produk sahaja iaitu GLA Complex.

Sebab yang KETIGA – Shaklee sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang mahu membuat bisnes dari rumah. Sangat sesuai untuk geng mak mak yang ada smartphone dan internet. Tak perlu keluar beli barang pun, hanya order dari shaklee2u.com je. Ia juga sangat sesuai untuk student-student universiti yang nak cari duit tambahan tanpa perlu ke sana sini.

Ok dah jelas semuanya? Perkara paling penting yang perlu korang ingat ialah modalnya sangat rendah kurang dari RM100 je. Nak bermula tanpa modal pun boleh!


Tiga (3) sebab kenapa kena join Shaklee dengan Team Mamavouge yang best ni;

Shaklee Subang Jaya
Hi new Business Leader! Selamat Datang ke Team Mamavogue 🙂

Sebab yang PERTAMA – Kami bernaung dibawah group yang sangat hebat. Team iReach yang telah mencetus idea #korangtautak dan #tsunamishaklee. Group yang sangat aktif dan kreatif ini dinaungi oleh pasangan suami isteri yang sangat dedikasi dn komited.

Sebab yang KEDUA – personal coach secara bertentang mata. Yang ini khas untuk mak mak yang susah nak keluar dan pergi ke kelas. Saya boleh datang ke tempat korang dan menyampaikan ilmu tentang bisnes dan Shaklee. Saya akan didik dan gilap korang hingga menjadi seorang leader juga, dengan syarat korang sangat bersemangat dan berjiwa kental.

Sebab yang KETIGA – kumpulan kami sangat aktif dan penuh dengan informasi. Kami sentiasa updated dengan pelbagai ilmu dari segi marketing, sharing, ilmu tentang produk dan tak lupa ilmu berkaitan hubungan dengan Yang Maha Pencipta. Dalam apa jua usaha dan ikhtiar kita, jangan pernah lupa mohon rahmat dan keredhaan Allah swt. Berbisnes kerana Allah itu manis hasilnya.

Sudah habis baca semuanya? Sudah bersedia untuk belajar dan mengajar? Sudah bersedia menjana pendapatan dari rumah dengan Shaklee? Hubungi saya untuk pertanyaan terhadap sebarang keraguan. Whatsapp saja atau boleh juga tetapkan masa untuk bertemu dan beramah mesra.

signature

mamavogue

selfpromo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge