Trusted Pengedar Vivix Shaklee USJ Subang Jaya

Ada yang mencari-cari di mana nak beli Vivix? Bagi kawasan USJ Subang Jaya, Sunway, Shah Alam, Puchong dan sekitarnya boleh la dapatkan daripada saya. Saya akan pastikan uolls dapat Vivix yang fresh dari HQ Shaklee.

Saya seorang trusted seller dan juga pengamal tegar Vivix Shaklee ni. So jangan risau sebarang persoalan tentang Vivix insya Allah akan saya jawab. Kalau tak dapat jawab, saya akan rujuk kepada pakar nutrisi yang bertauliah dari HQ.

..

Kenapa kena beli Vivix dari saya?

  1. Saya sudah mula menjadi pengedar Shaklee yang aktif sejak tahun 2013
  2. Saya mengamalkan vitamin Shaklee sejak 2012
  3. Saya mula mengamalkan Vivix Shaklee pada 2015
  4. Jarak rumah saya dengan HQ Shaklee kurang dari 5km, memudahkan saya mendapatkan vitamin dan Vivix fresh untuk uolls.

Pembelian Vivix juga boleh dibuat melalui online. Hanya klik-klik di laman web shaklee2u, Vivix akan sampai ke rumah uolls serata Malaysia TANPA sebarang kos pos. Memang berbaloi kan? Nak tahu rahsia dapat beli dengan harga ahli? Saya kongsikan di bawah.

..

Dengan pembelian Twin Pack Vivix iaitu 2 botol Vivix, uolls boleh dapat KEAHLIAN PERCUMA maka secara automatik uolls dapat beli dengan HARGA AHLI. Bulan hadapannya akan dapat bonus tunai dari Shaklee. Penjimatan berbaloi-baloi kan? Tak perlu bayar yuran pendaftaran, tak perlu bayar kos pos dan tak perlu bersusah payah nak survey harga lagi sebab dah tentu dapat beli dengan harga ahli.

So tunggu apa lagi?

..

Hubungi saya

..

Testimoni Vivix dengan Diabetes

Testimoni Vivix dengan Vertigo

Testimoni Vivix sebagai Anti-penuaan

Testimoni Vivix sebagai Energy Booster

Testimoni Vivix dengan Darah Tinggi

mamavogue

Cara Terbaik Miliki Kereta Idaman Hati

 

Siapa sini tak minat kereta, cer angkat tangan? Hahaa.. Kereta di zaman ini memang dah jadi satu keperluan kerana ia memudahkan kita untuk berurusan. Tetapi berapa ramai yang kuburkan aje minat tu sebab tak mampu? Bukan sahaja tak mampu bayar deposit malah bayaran bulanan pun jenuh nak cukupkan setiap bulan.

Dalam post SEBELUM ni saya ada beritahu tentang jenis-jenis bonus tunai dalam Shaklee, kali ni saya kongsikan cara nak dapatkan bonus untuk C yang kedua iaitu CAR.

Dalam Shaklee, CAR ini tak bermaksud kita dapat sebuah kereta tetapi kita dapat dalam bentuk bonus juga setiap bulan. Jadi terpulanglah kereta jenis apa yang mahu kita beli, cuma Shaklee bantu dengan bayaran bonus yang khas. Best ke best?

Untuk dapatkan bonus kereta ni, tentulah ada kelayakan dan kiraannya. Semua pengedar yang berpangkat Supervisor dan ke atas dan efektif layak untuk dapat bonus ini jika cukup syaratnya.

Satu perkara yang sangat mengujakan ialah, Shaklee akan meraikan pengedar Shaklee yang layak menerima bonus kereta ini di National Conference. Simboliknya mereka akan mendapat replika kunci kereta seperti dalam gambar di bawah. Haaa bestkan..dah la dapat bonus kereta setiap bulan, diraikan pula dengan meriah oleh Shaklee.

Dalam Shaklee, semua kemudahan berbisnes dah disediakan. Siap dengan teknik marketing, maklumat lengkap tentang produk malah maklumat kajian-kajian yang dijalankan terhadap semua produk pun mudah untuk diperolehi. Apa yang perlu kita buat hanyalah rebut peluang yang ada supaya kita dapat menikmati semua kemudahan dan kelebihan yang Shaklee sediakan.

Lagi satu, dah tentulah pilihan mentor dan kumpulan yang betul pun penting. Dalam kumpulan Team Mamavogue yang dinaungi oleh Stargazer dan iReach, kami sentiasa dibimbing dan disokong dari kiri kanan atas dan bawah supaya berhati kental dan tak mudah kalah pada rejection.

Jika uolls ada perancangan nak memiliki kereta idaman hati, jangan tunggu lama-lama untuk hubungi saya. Tak susah pun, hanya satu klik di icon Whatsapp kat bawah ni. Jom sama-sama kita capai impian kita satu persatu!

Bisnes Yang Sesuai Buat Surirumah Bekerja Dari Rumah

Bisnes Shaklee ni adalah bisnes yang paling sesuai buat surirumah sepenuh masa sebab kita hanya perlu bekerja dari rumah. Hanya perlu telefon pintar dan juga internet. Jika ada komputer riba tu dah memang bonus sangat kerana ianya lebih memudahkan urusan.

Jika dalam post sebelum ini saya ada ceritakan tentang 3C yang Shaklee TAWARKAN, kali ini saya nak fokus pada C yang pertama iaitu CASH. Bonus tunai Shaklee lebih dari sekadar bayaran mengikut peratusan pada jualan setiap bulan. Ada banyak lagi jenis bonus yang Shaklee tawarkan termasuk untung runcit dari jualan produk.

1) BONUS PERIBADI

Bonus ini adalah dari kiraan jumlah jualan dan mata UV yang dikumpul setiap bulan. Jumlah minimum UV yang diperlukan untuk melayakkan kita mendapat bonus adalah sebanyak 150uv. Setiap awal bulan mata UV  semua Pengedar akan di reset kepada 0uv dan bonus di kira dari jumlah jualan sehingga ke penghujung setiap bulan.

 

2) BONUS KEPIMPINAN

Bonus ini khas buat Pengedar Shaklee yang berpangkat Supervisor dan ke atas yang efektif setiap bulan. Peratus bonus ini meningkat mengikut kenaikan pangkat dalam Shaklee. Lebih ramai Business Leader yang efektif di dalam kumpulan kita, lebih besar kiraan bonus ini. Ianya adalah bonus dari Shaklee sebagai menghargai usaha kita menguruskan kumpulan dan membimbing pengedar di bawah kita.

3) BONUS INFINITI

Bonus ini dibayar setiap bulan kepada pengedar Shaklee yang berpangkat Coordinator dan ke atas dan kekal efektif. Peratusan bonus dikira dari jumlah jualan keseluruhan sesebuah organisasi/kumpulan pada bulan tersebut.

Apa yang penting, Shaklee tak pernah sekali pun missed bayar bonus kepada semua pengedar yang layak setiap 15 haribulan. Bagi surirumah seperti saya, ianya sangat membantu untuk membuat simpanan sendiri dan keluarga demi masa hadapan. Siapa kata surirumah tak perlu wang sendiri, kan?

Kalau dah berminat tu jangan segan silu klik saja pada icon Whatsapp di bawah ya. Saya akan jelaskan dengan lebih lanjut bagaimana membuat kiraan bonus ini supaya kita boleh tulis gaji kita sendiri setiap bulan!

mamavogue

Kelebihan Menjadi Business Leader Shaklee Yang Aktif

Dalam post sebelum ini, saya ada maklumkan tentang KELEBIHAN apabila kita memulakan bisnes bersama Shaklee. Tapi kali ni saya nak kongsikan dengan lebih jelas apa sebenarnya Pelan Perniagaan Shaklee ni. Dengan kata mudah, tawaran hebat dan bonus yg kita layak dapat sekiranya kita menjadi business leader yang aktif dan efektif.

Pertama sekali, saya nak ceritakan tentang 3C iaitu CASH, CAR AND CONVENTION. 3C ini adalah yang paling asas yang layak diterima sekiranya kita seorang pengedar Shaklee yang produktif.

1) CASH

Cash atau tunai ini terbahagi kepada beberapa jenis bonus iaitu keuntungan runcit hasil jualan produk Shaklee, bonus yang diperolehi dari jumlah kutipan UV (minimum 150uv) dan jumlah jualan setiap bulan, bonus kepimpinan dari jumlah UV kumpulan dan juga bonus kenaikan pangkat dan efektif setiap bulan.

Bonus-bonus ini akan dimasukkan ke dalam akaun pada setiap 15haribulan bulan berikutnya. Lagi banyak jualan kita, lagi besar organisasi kita, lebih banyak bonus yang kita dapat kerana bonus Shaklee adalah infiniti. Siapa buat, dia dapat!

2) CAR

Bonus kereta ini bukanlah bermakna kita dapat sebiji kereta dari Shaklee. Tetapi ia adalah Insentif berbentuk tunai yang layak diperolehi dengan memenuhi syarat yang ditetapkan.

3) CONVENTION/CONFERENCE

Insentif yang paling ditunggu-tunggu oleh semua pengedar Shaklee adalah convention atau trip melancong bersama Shaklee bertaraf 6 bintang. Trip melancong bersama Shaklee ada dua jenis iaitu INTERNATIONAL TRIP dan juga REGIONAL TRIP. Trip ini ditaja sepenuhnya oleh Shaklee termasuk duit belanja.

International Trip (trip antarabangsa) adalah pilihan di antara Global Conference di Amerika Syarikat (setiap 2 tahun sekali), melancong ke negara-negara Eropah atau Umrah-Ziarah bagi pengedar Shaklee beragama Islam. Pengedar boleh membuat pilihan salah satu daripada trip melancong atau pun umrah ziarah.

Regional Trip pula adalah trip ke negara-negara serantau seperti Jepun dan Thailand.

Tahun ini, trip antarabangsa bertaraf 6 bintang Shaklee akan berlayar dengan kapal cruise Symphony Of The Sea ke 3 buah negara Mediterranian iaitu Perancis, Itali dan Sepanyol. Menarik kan?

Satu lagi Convention/Conference ini adalah Shaklee National Convention yang diadakan setiap tahun bagi meraikan business leader yang berjaya mengembangkan empayar bisnes dan juga kenaikan pangkat di dalam Shaklee. Semua pengedar Shaklee diraikan dan majlis biasanya di sertai dengan ucapan master-master yang hebat dan penuh inspirasi.

Bersama dengan barisan Business Leader Shaklee yang hebat di Shaklee National Conference 2018

Kesemua 3C ini adalah layak untuk semua pengedar Shaklee yang bergelar Business Leader atau Pemimpin Perniagaan yang efektif dan memenuhi kriteria yang ditetapkan. Bila anda sertai Team Mamavogue, jangan risau sebab saya akan jelaskan dengan lebih terperinci setiap satu dari kelebihan di atas.

Dalam Shaklee, kami sentiasa bersaing secara sihat dan berlumba-lumba untuk mencapai kejayaan di dalam bisnes ini bersama-sama. Hubungi saya bila-bila masa dengan hanya satu klik di icon Whatsapp di bawah!

mamavogue

Senarai Cawangan Shaklee Yang Sah Seluruh Malaysia

For info, Shaklee hanya ada cawangan yang diuruskan oleh staff Shaklee sendiri. Shaklee takde stokis kecil-kecilan tau. Di seluruh Malaysia terdapat 7 cawangan termasuk 1 home office di Sunway Geo. Saya sertakan alamat setiap cawangan buat rujukan semua ya.

 

1) Shaklee Home Office

Ground Floor, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199

Waktu beroperasi :

Hari Isnin sehingga Sabtu – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

Pengedar Shaklee Subang Jaya
Home Office Shaklee yang terletak di Bangunan Sunway Geo Tower

2) Shaklee Cawangan Kuala Lumpur

No 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Tel: 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

Waktu beroperasi :

Hari Isnin sehingga Jumaat – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

Hari Sabtu (minggu pertama dan ketiga) – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

3) Shaklee Cawangan Perak

32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Tel: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263

Waktu beroperasi :

Hari Isnin sehingga Jumaat – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

Hari Sabtu (minggu pertama dan ketiga) – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

4) Shaklee Cawangan Pulau Pinang

No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560

Waktu beroperasi :

Hari Isnin sehingga Jumaat – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

Hari Sabtu (minggu pertama dan ketiga) – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

5) Shaklee Cawangan Kelantan

319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Tel: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711

Waktu beroperasi :

Hari Ahad sehingga Khamis – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

Hari Sabtu (minggu pertama dan ketiga) – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

6) Shaklee Cawangan Johor

47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek,
81100 Johor Bahru, Johor.

Tel: 607–350 7245
Fax: 607–350 7804

Waktu beroperasi :

Hari Isnin sehingga Jumaat – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

Hari Sabtu (minggu pertama dan ketiga) – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

7) Shaklee Cawangan Sabah

Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Tel: 6088-393 848
Fax: 6088-393 851

Waktu beroperasi :

Hari Isnin sehingga Jumaat – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

Hari Sabtu (minggu pertama dan ketiga) – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

===========================================================================

Kawasan COD saya pula adalah di kawasan USJ Subang Jaya dan sekitarnya. Insya Allah penghantaran vitamin dan produk Shaklee terus ke pintu rumah atau biasanya saya berjumpa dengan pelanggan di sekitar dan perkarangan masjid Al Falah USJ 9.

Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Kawasan USJ 9 dan sekitarnya. Klik gambar untuk paparan yang lebih besar.

Terus hubungi saya dengan klik pada icon Whatsapp di bawah ya!

mamavogue

 

Pengedar Shaklee Yang Aktif di Subang Jaya

Assalamualaikum dear readers!

First of all, biar saya kenalkan diri dahulu. Saya, Raha Mohd Iskak atau uolls boleh panggil mamavogue adalah Shaklee Independent Distributor tersohor di Subang Jaya. Buat yang memang dah lama follow blog Diary Nutrisi Mama ni of kos korang tahu mamavogue adalah seorang pengedar Shaklee.

Saya mula join Shaklee pada Oktober 2012 dan pada masa tu saya cuma amalkan satu jenis produk je iaitu GLA COMPLEX. Bila dah amal dan dah rasa kebaikannya, masa tu terus rasa nak kongsikan dengan semua orang sebab saya tahu ramai wanita di luar sana mengalami masalah yang sama dengan saya.

Di tengah-tengah kemeriahan Shaklee National Convention 2018

Saya adalah seorang surirumah sepenuh masa dan menjalankan bisnes Shaklee ini hanya dari rumah. Apa yang menariknya bisnes Shaklee ini, kita tak perlu bersusah payah menyimpan stok dan mengeluarkan modal yang besar. Lokasi saya dengan HQ Shaklee yang terletak di Sunway Geo hanya lah 6km sahaja so kalau uolls memerlukan vitamin atau produk Shaklee, saya boleh mendapatkannya fresh dari HQ dengan segera.

Selain COD di rumah pelanggan sekitar USJ dan Subang Jaya, lokasi biasa COD saya adalah di perkarangan Masjid Al Falah USJ9. Yang di luar kawasan COD pun tak perlu risau, hanya beberapa klik di web Shaklee2u, insya Allah barang uolls selamat sampai ke tangan masing-masing.

Sebagai seorang pengedar Shaklee yang berwibawa, semestinya saya bertanggungjawab untuk memberi konsultasi dan nasihat tentang nutrisi dan vitamin yang diambil oleh pelanggan saya. Pihak Shaklee menyediakan kelas-kelas nutrisi dan kesihatan buat semua pengedarnya. Jadi jangan risau kami semua ni bukan sekadar pandai-pandai, tetapi mendapatkan nasihat dari pakar nutrisi Shaklee.

Akhir sekali buat semua pelanggan dan bakal pelanggan saya, uolls boleh menghubungi saya di

FB : Raha Mohd Iskak

IG : mamahakim_vogue

Atau klik di icon Whatsapp untuk terus mesej saya bila-bila masa.

mamavogue

Tips Mendapatkan Vitamin Shaklee Secara Percuma

Selama berbisnes Shaklee ni kan ada juga suara berkata-kata ke saya yang produk ni harga agak mahal. Tak mampu nak menten beli tiap-tiap bulan. Lagi-lagi suri rumah yang takde pendapatan, hanya bergantung kepada wang yang diberi oleh suami.

Tetapi sebenarnya ada cara yang lebih baik untuk mak mak ni menten sihat dan cantik dengan Shaklee. Ini la peluang yang Shaklee beri pada saya dan semua orang. Peluang untuk mengamalkan vitamin Shaklee, berkongsi dengan semua dan seterusnya menambah pendapatan. Sebagai seorang surirumah, saya ada pendapatan sendiri dan tetapkan sebahagian daripadanya untuk beli suplemen setiap bulan.

Almaklum, kita mak mak ni memang kena sentiasa sihat dan bertenaga supaya kita boleh jaga keluarga. Kalau tak sihat pun, takde la terbaring lemah je. Masih lagi boleh uruskan anak ke sekolah dan suami ke tempat kerja. Masih mampu selesaikan urusan rumahtangga.

Semuanya bermula dengan 1 produk yang kita dah cuba (macam saya bermula dengan GLA Complex) dan kita kongsikan kebahagiaan kita tu dengan semua orang. Kongsikan apa yang kita rasa dan kesan pengambilan vitamin tu dengan semua. Lepas tu insya Allah kita akan berpeluang untuk menambah pendapatan di samping menikmati produk-produk Shaklee lain yang memang ohsem tu!

Shaklee_Subang_Jaya

Sejujurnya saya dah cuba hampir semua suplemen Shaklee tau! Kecuali DTX, Phytocol ST dan Advanced Joint Tablet. Semua pun saya suka dan mendapat hasil yang sangat positif. Kalau di suruh pilih mana satu suplemen yang paling saya suka, memang tak tahu nak pilih yang mana.

Selain suplemen, ada juga set penjagaan kulit muka, set penjagaan rambut, jag penapis air, krim serbaguna Herbal Blend, set Get Clean (sabun pencuci baju, pencuci pinggan, pelembut dan Basic H). Pilih saja yang mana satu pilihan hati.

Rugi sangat jadi Shaklee Independent Distributor kalau tak rebut semua peluang yang diberi dan cuba semua produk. Apa yang pasti semua produk Shaklee adalah selamat, semulajadi dan diyakini keberkesanannya. Pastikan saja korang dapatkan dari pengedar yang bertauliah macam saya 😉

Bekerja Dari Rumah Sambil Dodoikan Anak

Bila perbelanjaan melebihi pendapatan sekarang ni, mampu lagi ke kita nak berjimat-cermat? Tang mana lagi agak-agaknya yang boleh dijimatkan? Ada tak yang boleh berkongsi idea berjimat-cermat?

Perbelanjaan sekolah anak dah tetap, belanja dapur dah tetap, minyak tol untuk ke tempat kerja, bil-bil dan ansuran rumah serta kereta lagi.

Pada pendapat peribadi saya, tambahlah income keluarga. Nak tambah macam mana kalau boss tak naikkan gaji kan? Tambah dengan cara cari income tambahan, bisnes secara online atau bisnes kecil-kecilan. Tapikan korang, kalau buat bisnes pek makanan di rumah pun sekarang ni orang dah online kan supaya mudah customer nak cari.

Yang kreatif dan inovatif boleh la gunakan apa yang ada untuk buat kraf, buat hantaran kahwin, buat ‘diaper cake’ (hispter sangat hadiah baby, tak main la hamper bagai dah zaman ni)

Yang agak-agak kurang modalnya boleh sangat jadi ejen jual produk orang. Tapi kena pastikan produknya bagus, selamat dan tidak memudaratkan pengguna. Buat sedikit research sendiri. Janganlah pula menjual hanya kerana produk tu glamer atau sebab keuntungan semata-mata. Besar tanggungjawab kita untuk memastikan produk yang kita jual bagus dan memberi manafaat kepada pengguna.

Apa yang pasti, income kedua ni memang dah wajib untuk setiap isi rumah. Usah peningkan kepala fikir benda yang tak boleh kita ubah seperti kenaikan harga barang, tapi mula gunakan akal anugerah Allah swt ni untuk fikirkan bagaimana kita boleh tambah income agar dapat menggembirakan keluarga dan lagi baik bantu lebih ramai lagi orang di luar sana.

Bagi yang masih lagi tercari-cari bisnes apa yang boleh dilakukan di rumah tanpa perlu selalu keluar dan simpan stok melambak-lambak, saya ada jawapan yang paling tepat.

Paling best, ianya sangat sesuai bagi surirumah yang ada masalah transport sebab semua order boleh dilakukan hanya dari rumah. Klik-klik di website, pihak syarikat yang tolong urus dan poskan. Mudah ke mudah? Semuanya hanya di hujung jari.

Apa yang saya sangat pasti, produk Shaklee adalah produk yang dijamin selamat kerana ia telah menjalani beratus malah beribu ujian klinikal sebelum sampai ke pengguna. Malah ada landmark study juga.

Dengan Shaklee, tak perlu nak keluarkan modal yang besar pun. Malah saya dengan berbesar hati akan guide dan ajar langkah demi langkah cara untuk menambah pendapatan keluarga seterusnya berjaya dalam Shaklee.

Pengedar_Shaklee_Subang_Jaya

 

Jangan segan silu hubungi saya supaya kita boleh bercerita lebih lanjut bagaimana nak bekerja dari rumah sambil jaga anak dan keluarga.

Perbezaan Shaklee Dengan MLM Haram Jadah

Pejam celik rupanya sudah 4 tahun saya berbisnes Shaklee. Tak sangka sebenarnya saya yang susah nak konsisten dengan sesuatu perkara mampu bertahan selama ini dan insya Allah selama-lamanya dengan Shaklee sebab Shaklee adalah bisnes yang boleh diwariskan kepada anak cucu.

berkerja-dari-rumah

Antara sebab utama saya pilih Shaklee sebagai bisnes pilihan hati ialah kerana ianya sangat mesra keluarga. Anak-anak boleh dibawa bersama dalam kelas-kelas yang diadakan samada kelas dari upline mahupun kelas anjuran Shaklee. Memang niat semasa berhenti kerja satu ketika dulu untuk menjada dan bersama anak, takkan la sebab bisnes je saya nak tinggalkan anak pula kan. Malah, anak adalah sumber kekuatan saya untuk berbisnes.

Satu lagi sebabnya, saya join Shaklee dengan hanya RM65 sebagai yuran keahlian seumur hidup. Itu sahaja. Tiada paksaan untuk membeli stok. Tiada modal ribuan ringgit sehingga perlu membuat pinjaman bank. Dan tiada arahan dari upline untuk mencari ahli baru dengan segera atau head hunting.

Sebab ketiga, saya tak perlu risau pasal stok, tak perlu simpan stok. Kebetulan rumah saya juga berhampiran dengan Home Office Shaklee, maka mudah sangat nak pergi beli stok bila ada customer order. Kalau tak berkesemapatan nak ke Home Office, atau bagi yang takde kenderaan pun masih boleh beli stok hanya dengan melayari website shaklee2u.com.

Setelah 4 tahun dalam Shaklee ni, target saya sekarang ini adalah nak bantu lebih ramai suri rumah mencari wang saku dan menambah pendapatan tanpa perlu tinggalkan anak-anak di rumah. Saya juga nak didik lebih ramai orang tentang kepentingan menjaga kesihatan dan mengamalkan pemakanan yang lebih sihat seawal usia muda. Jangan nanti dan berusia dan berpenyakit baru sibuk nak cari penawarnya.

Shaklee sebenarnya bukan sahaja memberi peluang kepada kita menambah pendapatan dan kehidupan yang lebih sihat tetapi andainya kita mendaftar dengan kumpulan yang betul, kita akan dapat lebih dari itu. Siapa antara pembaca yang suka travel/melancong/bercuti? Tipu sangat kalau ada yang kata ‘saya tak suka bercuti ke luar negara, lebih baik duduk diam-diam dalam rumah je’

travel-dengan-shaklee

Sebenarnya dengan Shaklee, peluang untuk travel adalah sangat banyak. Kita boleh buat pilihan samada nak bercuti setaraf 5-6 bintang bersama Shaklee ataupun trip persendirian bersama ahli keluarga dengan belanja hasil dari bonus Shaklee tentunya. Bercuti bersama Shaklee memang idaman dengan SID (Shaklee Independent Distributor) sebab kosnya ditanggung sepenuhnya oleh Shaklee dan dapat banyak hadiah, kejutan serta duit belanja makan!

Insya Allah saya sendiri sedang berjuang mendapatkan tempat dalam trip eksklusif Shaklee ke luar negara ini. Yang penting, bukan seorang diri tapi bersama suami dan anak sekali.

signature