Trusted Pengedar Vivix Shaklee USJ Subang Jaya

Ada yang mencari-cari di mana nak beli Vivix? Bagi kawasan USJ Subang Jaya, Sunway, Shah Alam, Puchong dan sekitarnya boleh la dapatkan daripada saya. Saya akan pastikan uolls dapat Vivix yang fresh dari HQ Shaklee.

Saya seorang trusted seller dan juga pengamal tegar Vivix Shaklee ni. So jangan risau sebarang persoalan tentang Vivix insya Allah akan saya jawab. Kalau tak dapat jawab, saya akan rujuk kepada pakar nutrisi yang bertauliah dari HQ.

..

Kenapa kena beli Vivix dari saya?

  1. Saya sudah mula menjadi pengedar Shaklee yang aktif sejak tahun 2013
  2. Saya mengamalkan vitamin Shaklee sejak 2012
  3. Saya mula mengamalkan Vivix Shaklee pada 2015
  4. Jarak rumah saya dengan HQ Shaklee kurang dari 5km, memudahkan saya mendapatkan vitamin dan Vivix fresh untuk uolls.

Pembelian Vivix juga boleh dibuat melalui online. Hanya klik-klik di laman web shaklee2u, Vivix akan sampai ke rumah uolls serata Malaysia TANPA sebarang kos pos. Memang berbaloi kan? Nak tahu rahsia dapat beli dengan harga ahli? Saya kongsikan di bawah.

..

Dengan pembelian Twin Pack Vivix iaitu 2 botol Vivix, uolls boleh dapat KEAHLIAN PERCUMA maka secara automatik uolls dapat beli dengan HARGA AHLI. Bulan hadapannya akan dapat bonus tunai dari Shaklee. Penjimatan berbaloi-baloi kan? Tak perlu bayar yuran pendaftaran, tak perlu bayar kos pos dan tak perlu bersusah payah nak survey harga lagi sebab dah tentu dapat beli dengan harga ahli.

So tunggu apa lagi?

..

Hubungi saya

..

Testimoni Vivix dengan Diabetes

Testimoni Vivix dengan Vertigo

Testimoni Vivix sebagai Anti-penuaan

Testimoni Vivix sebagai Energy Booster

Testimoni Vivix dengan Darah Tinggi

mamavogue

Bisnes Yang Sesuai Buat Surirumah Bekerja Dari Rumah

Bisnes Shaklee ni adalah bisnes yang paling sesuai buat surirumah sepenuh masa sebab kita hanya perlu bekerja dari rumah. Hanya perlu telefon pintar dan juga internet. Jika ada komputer riba tu dah memang bonus sangat kerana ianya lebih memudahkan urusan.

Jika dalam post sebelum ini saya ada ceritakan tentang 3C yang Shaklee TAWARKAN, kali ini saya nak fokus pada C yang pertama iaitu CASH. Bonus tunai Shaklee lebih dari sekadar bayaran mengikut peratusan pada jualan setiap bulan. Ada banyak lagi jenis bonus yang Shaklee tawarkan termasuk untung runcit dari jualan produk.

1) BONUS PERIBADI

Bonus ini adalah dari kiraan jumlah jualan dan mata UV yang dikumpul setiap bulan. Jumlah minimum UV yang diperlukan untuk melayakkan kita mendapat bonus adalah sebanyak 150uv. Setiap awal bulan mata UV  semua Pengedar akan di reset kepada 0uv dan bonus di kira dari jumlah jualan sehingga ke penghujung setiap bulan.

 

2) BONUS KEPIMPINAN

Bonus ini khas buat Pengedar Shaklee yang berpangkat Supervisor dan ke atas yang efektif setiap bulan. Peratus bonus ini meningkat mengikut kenaikan pangkat dalam Shaklee. Lebih ramai Business Leader yang efektif di dalam kumpulan kita, lebih besar kiraan bonus ini. Ianya adalah bonus dari Shaklee sebagai menghargai usaha kita menguruskan kumpulan dan membimbing pengedar di bawah kita.

3) BONUS INFINITI

Bonus ini dibayar setiap bulan kepada pengedar Shaklee yang berpangkat Coordinator dan ke atas dan kekal efektif. Peratusan bonus dikira dari jumlah jualan keseluruhan sesebuah organisasi/kumpulan pada bulan tersebut.

Apa yang penting, Shaklee tak pernah sekali pun missed bayar bonus kepada semua pengedar yang layak setiap 15 haribulan. Bagi surirumah seperti saya, ianya sangat membantu untuk membuat simpanan sendiri dan keluarga demi masa hadapan. Siapa kata surirumah tak perlu wang sendiri, kan?

Kalau dah berminat tu jangan segan silu klik saja pada icon Whatsapp di bawah ya. Saya akan jelaskan dengan lebih lanjut bagaimana membuat kiraan bonus ini supaya kita boleh tulis gaji kita sendiri setiap bulan!

mamavogue

Kelebihan Menjadi Business Leader Shaklee Yang Aktif

Dalam post sebelum ini, saya ada maklumkan tentang KELEBIHAN apabila kita memulakan bisnes bersama Shaklee. Tapi kali ni saya nak kongsikan dengan lebih jelas apa sebenarnya Pelan Perniagaan Shaklee ni. Dengan kata mudah, tawaran hebat dan bonus yg kita layak dapat sekiranya kita menjadi business leader yang aktif dan efektif.

Pertama sekali, saya nak ceritakan tentang 3C iaitu CASH, CAR AND CONVENTION. 3C ini adalah yang paling asas yang layak diterima sekiranya kita seorang pengedar Shaklee yang produktif.

1) CASH

Cash atau tunai ini terbahagi kepada beberapa jenis bonus iaitu keuntungan runcit hasil jualan produk Shaklee, bonus yang diperolehi dari jumlah kutipan UV (minimum 150uv) dan jumlah jualan setiap bulan, bonus kepimpinan dari jumlah UV kumpulan dan juga bonus kenaikan pangkat dan efektif setiap bulan.

Bonus-bonus ini akan dimasukkan ke dalam akaun pada setiap 15haribulan bulan berikutnya. Lagi banyak jualan kita, lagi besar organisasi kita, lebih banyak bonus yang kita dapat kerana bonus Shaklee adalah infiniti. Siapa buat, dia dapat!

2) CAR

Bonus kereta ini bukanlah bermakna kita dapat sebiji kereta dari Shaklee. Tetapi ia adalah Insentif berbentuk tunai yang layak diperolehi dengan memenuhi syarat yang ditetapkan.

3) CONVENTION/CONFERENCE

Insentif yang paling ditunggu-tunggu oleh semua pengedar Shaklee adalah convention atau trip melancong bersama Shaklee bertaraf 6 bintang. Trip melancong bersama Shaklee ada dua jenis iaitu INTERNATIONAL TRIP dan juga REGIONAL TRIP. Trip ini ditaja sepenuhnya oleh Shaklee termasuk duit belanja.

International Trip (trip antarabangsa) adalah pilihan di antara Global Conference di Amerika Syarikat (setiap 2 tahun sekali), melancong ke negara-negara Eropah atau Umrah-Ziarah bagi pengedar Shaklee beragama Islam. Pengedar boleh membuat pilihan salah satu daripada trip melancong atau pun umrah ziarah.

Regional Trip pula adalah trip ke negara-negara serantau seperti Jepun dan Thailand.

Tahun ini, trip antarabangsa bertaraf 6 bintang Shaklee akan berlayar dengan kapal cruise Symphony Of The Sea ke 3 buah negara Mediterranian iaitu Perancis, Itali dan Sepanyol. Menarik kan?

Satu lagi Convention/Conference ini adalah Shaklee National Convention yang diadakan setiap tahun bagi meraikan business leader yang berjaya mengembangkan empayar bisnes dan juga kenaikan pangkat di dalam Shaklee. Semua pengedar Shaklee diraikan dan majlis biasanya di sertai dengan ucapan master-master yang hebat dan penuh inspirasi.

Bersama dengan barisan Business Leader Shaklee yang hebat di Shaklee National Conference 2018

Kesemua 3C ini adalah layak untuk semua pengedar Shaklee yang bergelar Business Leader atau Pemimpin Perniagaan yang efektif dan memenuhi kriteria yang ditetapkan. Bila anda sertai Team Mamavogue, jangan risau sebab saya akan jelaskan dengan lebih terperinci setiap satu dari kelebihan di atas.

Dalam Shaklee, kami sentiasa bersaing secara sihat dan berlumba-lumba untuk mencapai kejayaan di dalam bisnes ini bersama-sama. Hubungi saya bila-bila masa dengan hanya satu klik di icon Whatsapp di bawah!

mamavogue

Pengedar Shaklee Yang Aktif di Subang Jaya

Assalamualaikum dear readers!

First of all, biar saya kenalkan diri dahulu. Saya, Raha Mohd Iskak atau uolls boleh panggil mamavogue adalah Shaklee Independent Distributor tersohor di Subang Jaya. Buat yang memang dah lama follow blog Diary Nutrisi Mama ni of kos korang tahu mamavogue adalah seorang pengedar Shaklee.

Saya mula join Shaklee pada Oktober 2012 dan pada masa tu saya cuma amalkan satu jenis produk je iaitu GLA COMPLEX. Bila dah amal dan dah rasa kebaikannya, masa tu terus rasa nak kongsikan dengan semua orang sebab saya tahu ramai wanita di luar sana mengalami masalah yang sama dengan saya.

Di tengah-tengah kemeriahan Shaklee National Convention 2018

Saya adalah seorang surirumah sepenuh masa dan menjalankan bisnes Shaklee ini hanya dari rumah. Apa yang menariknya bisnes Shaklee ini, kita tak perlu bersusah payah menyimpan stok dan mengeluarkan modal yang besar. Lokasi saya dengan HQ Shaklee yang terletak di Sunway Geo hanya lah 6km sahaja so kalau uolls memerlukan vitamin atau produk Shaklee, saya boleh mendapatkannya fresh dari HQ dengan segera.

Selain COD di rumah pelanggan sekitar USJ dan Subang Jaya, lokasi biasa COD saya adalah di perkarangan Masjid Al Falah USJ9. Yang di luar kawasan COD pun tak perlu risau, hanya beberapa klik di web Shaklee2u, insya Allah barang uolls selamat sampai ke tangan masing-masing.

Sebagai seorang pengedar Shaklee yang berwibawa, semestinya saya bertanggungjawab untuk memberi konsultasi dan nasihat tentang nutrisi dan vitamin yang diambil oleh pelanggan saya. Pihak Shaklee menyediakan kelas-kelas nutrisi dan kesihatan buat semua pengedarnya. Jadi jangan risau kami semua ni bukan sekadar pandai-pandai, tetapi mendapatkan nasihat dari pakar nutrisi Shaklee.

Akhir sekali buat semua pelanggan dan bakal pelanggan saya, uolls boleh menghubungi saya di

FB : Raha Mohd Iskak

IG : mamahakim_vogue

Atau klik di icon Whatsapp untuk terus mesej saya bila-bila masa.

mamavogue

Keberkatan Apabila Kita Mengurus Masa Dengan Sebaiknya

Minggu lepas, masa duk dating bersarapan berdua dengan encik suami tetiba kami bersembang isu yang serius. Selalunya jarang sangat nak sembang gitu. Tetapi kebetulan masa tu di sekeliling kami kelihatan semua orang terkejar-kejar dengan urusan masing-masing. Macam tak cukup masa je semuanya.

Sebenarnya kan semua orang ada masa yang sama, 24 jam sehari. Tapi saya ade seorang mentor yang buat kerja macam dia ada 48jam sehari. Dia seorang mak anak 4, 3 daripadanya dah sekolah. Yang bongsu pula masih duk melekat macam gam gajah.

Sebenarnya dulu-dulu sebelum jadi mak, memang respect abis dengan mak mak sekelian alam. Macam mana dorang urus anak-anak, suami dan rumah dari pagi sampai malam. Saya selalu perhatikan macam mana dorang susun masa. Lepas solat, doa ringkas dan terus bangun sambung selesaikan kerja seharian.

Bila sendiri dah jadi mak, ya ampunnn.. letih yakmat!! Nak pula saya ni ada insomnia, berganda letih sebab tak cukup tido.

Tapi tu dulu-dulu.. jaman dahulu kala..

Lepas kenal ngan mentor ni, korek rahsia dia macam mana dia buat kerja macam ada 48jam sehari. Jawapannya mudah sangat, minta dengan Allah. Aduh!! Macam mana pulak nak minta-minta ni? Nak doa macam mana? Boleh dapat ke 48jam sehari?

Mentor saya ni memang seorang yang sangat hebat! Dia seorang suri rumah tanpa maid dan uruskan semuanya sendiri. Termasuklah bisnes Shaklee. Bukan sikit-sikit tau anak bisnes dia, ribu-ribu lemon okeh!

Selain uruskan rumahtangga dia tetap ada masa untuk sediakan projek untuk anak bisnes (bukan 1 group tau, tapi 10 group agaknya), coaching, travel lagi, fikirkan strategi, planning bisnes dan macam-macam lagi lah. Serius! Macam dia seorang yang ada 48jam sehari.

Selalu terfikir, superwoman kah dia? Tak perlu tidur kah? Memasak guna kayu magic kah?

Awal tahun ni, saya bangun awal setengah jam untuk siapkan bekal anak ke sekolah. Tapi tak sempat tahajjud. Cer bayangkan??

Bangun tido je terus masuk dapur. Tapi still rasa kelam kabut, tak cukup masa. Terkejar-kejar nak siapkan semuanya. Si anak pula suka la buat drama pepagi. Tak boleh buka mata lah, tak boleh berdiri lah, tangan lembik lah.. Padahal bila dah siap elok je seronok nak ke sekolah.

Lepas tu saya usaha juga tahajjud dulu baru masuk dapur. Tak lari pun dapur tu kann.. elok je boleh masak lepas solat. Tapi rasa lain sangat-sangat. Rasa lebih lapang, rasa lebih teratur. Padahal sama je rutin tiap pagi memasak.

Masa tu baru saya faham dan jelas dengan kata-kata mentor ni. Minta dengan Allah. Jaga hubungan dengan Allah. Solat awal waktu, solat sunat setiap hari dan mengaji. Insya Allah yang lain-lain akan lebih lancar.

Tapi sekali lagi saya fikir, mak mak ni tak boleh nak duk lama-lama atas sejadah lepas solat. Kerja banyak lagi ni. Lagi-lagi lepas asar, terus kelam-kabut siapkan dinner pulak (asek kelam kabut je ko ni pun). So macam mana nak zikir panjang-panjang? Nak baca Almathurat? Cane nak mengaji?

Kita ni kannn.. belum buat dah kata susah! Sape macam saya sila mengaku 🙈

Sambil masak pun boleh zikir, sambil potong bawang pun boleh mengaji.. aduhhh.. kenapa nak susahkan benda yang senang? Yang penting kita buat. Takde syarat pun kena duduk atas sejadah baru boleh baca quran.

Yang paling manis, pahala kita dapat, masakan kita pun lebih lazat sebab ditambah zikir dan ayat Alquran 😍

Setuju tak mak mak?

mamavogue

Revealing The Art of Modern Date – by Lunch Actually

Khamis lepas saya berpeluang join satu event di Talent Lounge. Ianya adalah satu event yang sangat menarik dan unik. Kenapa saya cakap macam tu? Sebab ianya adalah satu program ‘matchmaking’ yang dilancarkan oleh Lunch Actually, Asia’s Premier Lunch Dating Company.

Revealing The Art Of “Modern Date”
A Matchmaking Masterclass by Lunch Actually

Ok, first of all why ‘lunch actually?’ Ms. Violet Lim, Co-Founder dan CEO Lunch Actually memilih waktu makan tengahari sebagai temujanji pertama setiap pasangan. Waktu makan tengahari ni biasanya mereka yang bekerjaya akan ada ruang waktu untuk berkenalan dalam keadaan yang lebih selesa dan tenang.

Ms. Violet juga berkongsi tentang ‘myth’ sepanjang sesi dating berlangsung. Antaranya yang menarik minat saya adalah wanita mengharapkan lelaki untuk berbelanja ketika keluar kali pertama. In my own opinion, i rather go dutch or split the bill! Hahahaa..

And then there are 7 golden rules in matchmaking. Yang pertama dah tentulah MINTA KEBENARAN dari orang yang mahu kita jodohkan. Ianya penting untuk pastikan mereka bersedia dan bekerjasama.

Yang kedua, JANGAN TERLALU MEMAKSA. Mungkin pada pandangan kita, orang yang kita nak jodohkan tu nampak sangat sepadan. Tetapi hanya tuan punya badan yang benar-benar faham apa yang dia mahukan.

Yang lain-lain..opss! Kena la jadi ‘cupid’ dulu baru boleh tahu.. saya dapat certificate tau sebab attend matchmaking masterclass ni. So i am now an honorary cupid! 😍😍

Event ni santai-santai je sebenarnya. Banyak interaksi dan sesi soal jawab dari Ms. Violet dan juga para media. Jadi, kami lebih faham isu dan perkara penting yang perlu dititikberatkan bila nak tolong seseorang mencari jodoh.

Jika uolls ada kenal sesiapa yang masih single dan bersedia nak memulakan hubungan, boleh sangat kalau nak recommend mereka ke Lunch Actually. Atau kalau uolls sendiri nak cuba nasib, jangan segan silu untuk hubungi mereka. Boleh juga layari website mereka di www.lunchactually.com.

mamavogue

Teknologi Terkini Kuruskan Badan Tanpa Perlu Pembedahan

Baru-baru ni saya dengan rela hati nak join pelancaran Zimmer Z Lipo & Z WavePRO di Talent Lounge Damansara Perdana. Majlis ni sempena memperkenalkan generasi kedua Cryo-Lipolysis iaitu teknik terbaru mendapatkan bentuk badan idaman tanpa perlu menjalani sebarang pembedahan dan menjanjikan kesan yang lebih cepat.

Majlis dimulakan dengan ucapan dari Miss Jess Kong (General Manager Med III Division – Neoasia) dan seterusnya pelancaran dari Medical Director of Elite Laser Clinic yang berasal dari Madrid, Dr. Pablo Naranjo. Beliau menjelaskan dengan terperinci bagaimana Zimmer Z Lipo & Z WavePRO bertindak dan membantu membuang lemak dengan berkesan tanpa sebarang rasa sakit.

Mengikut kajian yang telah dijalankan oleh Dr. Micheal Ingargiola iaitu seorang pakar bedah plastik, rawatan ini telah menjana purata sebanyak 20% daripada pengurangan lapisan lemak selepas beberapa bulan. Dengan gabungan kedua-duanya, kesan penurunan berat badan akan lebih cepat, efektif dan tahan lama.

Saya sertakan gambar-gambar di sekitar majlis pelancaran Zimmer Z Lipo & Z WavePRO. Siap ada pelukis karikatur dan penulis tulisan kaligrafi tau.

Miss Jess Kong

The Experts
Zimmer Z Lipo & Z WavePRO Shockwave Therapy
Kaligrafi dan karikatur

Kelebihan Z LIPO & Z WAVEPRO

  • Generasi kedua Cryo-Lipolysis oleh Zimmer Z Lipo & Z WavePRO
  • Kejuruteraan Jerman
  • Diluluskan US FDA dengan kombinasi shockwave
  • Lebih dari sekadar membuang lemak! (merawat selulit dan kulit menggeleber)
  • Tiada kesan sampingan yang melampau
  • Tidak menyakitkan
  • Hanya sedikit rasa tidak selesa ketika rawatan
  • Keputusan yang ketara
  • Tempoh masa rawatan hanya 60minit
  • Bayaran minimum sebanyak RM1,500 ke RM1,800 bergantung kepada bahagian yang mahu dirawat

Kalau ada yang berminat nak dapatkan rawatan ni, boleh lah berkunjung ke klinik-klinik yang saya nyatakan di bawah :

  1. TDOX Clinic – 51B, Jalan SS21/37, Uptown 37, 47400 Petaling Jaya, Selangor (03-7733 7768)
  2. Esadsa House – Lot 51, 7th Floor Signature Office, The Boulevard Mid Valley City, Lingkaran Syed Putra, 59200 Kuala Lumpur (03-2287 8569)
  3. Ageless Medispa & Clinic – 257, Jalan Maarof, Bangsar Park, 59000 Kuala Lumpur (03-2095 0458)
  4. RE Plastic Surgery Clinic – A4-UG1-03 Solaris Dutamas, Jalan Dutamas 1, 50480 Kuala Lumpur (03-6207 9004)
  5. The Life Clinic – Lot 6-2A Jalan Batai, Damansara Heights, 50490 Kuala Lumpur (03-2856 9292)

Ada juga rakan blogger yang dah mencuba rawatan ini, kalau nak tahu lebih lanjut boleh la tengok link INI. Mereka diberi penerangan yang jelas sebelum melakukan rawatan ini. Seronok kan?

Untuk maklumat lanjut, boleh hubungi laman web ini http://zimmer-aesthetics.com.my

Tips Mendapatkan Vitamin Shaklee Secara Percuma

Selama berbisnes Shaklee ni kan ada juga suara berkata-kata ke saya yang produk ni harga agak mahal. Tak mampu nak menten beli tiap-tiap bulan. Lagi-lagi suri rumah yang takde pendapatan, hanya bergantung kepada wang yang diberi oleh suami.

Tetapi sebenarnya ada cara yang lebih baik untuk mak mak ni menten sihat dan cantik dengan Shaklee. Ini la peluang yang Shaklee beri pada saya dan semua orang. Peluang untuk mengamalkan vitamin Shaklee, berkongsi dengan semua dan seterusnya menambah pendapatan. Sebagai seorang surirumah, saya ada pendapatan sendiri dan tetapkan sebahagian daripadanya untuk beli suplemen setiap bulan.

Almaklum, kita mak mak ni memang kena sentiasa sihat dan bertenaga supaya kita boleh jaga keluarga. Kalau tak sihat pun, takde la terbaring lemah je. Masih lagi boleh uruskan anak ke sekolah dan suami ke tempat kerja. Masih mampu selesaikan urusan rumahtangga.

Semuanya bermula dengan 1 produk yang kita dah cuba (macam saya bermula dengan GLA Complex) dan kita kongsikan kebahagiaan kita tu dengan semua orang. Kongsikan apa yang kita rasa dan kesan pengambilan vitamin tu dengan semua. Lepas tu insya Allah kita akan berpeluang untuk menambah pendapatan di samping menikmati produk-produk Shaklee lain yang memang ohsem tu!

Shaklee_Subang_Jaya

Sejujurnya saya dah cuba hampir semua suplemen Shaklee tau! Kecuali DTX, Phytocol ST dan Advanced Joint Tablet. Semua pun saya suka dan mendapat hasil yang sangat positif. Kalau di suruh pilih mana satu suplemen yang paling saya suka, memang tak tahu nak pilih yang mana.

Selain suplemen, ada juga set penjagaan kulit muka, set penjagaan rambut, jag penapis air, krim serbaguna Herbal Blend, set Get Clean (sabun pencuci baju, pencuci pinggan, pelembut dan Basic H). Pilih saja yang mana satu pilihan hati.

Rugi sangat jadi Shaklee Independent Distributor kalau tak rebut semua peluang yang diberi dan cuba semua produk. Apa yang pasti semua produk Shaklee adalah selamat, semulajadi dan diyakini keberkesanannya. Pastikan saja korang dapatkan dari pengedar yang bertauliah macam saya 😉

Bekerja Dari Rumah Sambil Dodoikan Anak

Bila perbelanjaan melebihi pendapatan sekarang ni, mampu lagi ke kita nak berjimat-cermat? Tang mana lagi agak-agaknya yang boleh dijimatkan? Ada tak yang boleh berkongsi idea berjimat-cermat?

Perbelanjaan sekolah anak dah tetap, belanja dapur dah tetap, minyak tol untuk ke tempat kerja, bil-bil dan ansuran rumah serta kereta lagi.

Pada pendapat peribadi saya, tambahlah income keluarga. Nak tambah macam mana kalau boss tak naikkan gaji kan? Tambah dengan cara cari income tambahan, bisnes secara online atau bisnes kecil-kecilan. Tapikan korang, kalau buat bisnes pek makanan di rumah pun sekarang ni orang dah online kan supaya mudah customer nak cari.

Yang kreatif dan inovatif boleh la gunakan apa yang ada untuk buat kraf, buat hantaran kahwin, buat ‘diaper cake’ (hispter sangat hadiah baby, tak main la hamper bagai dah zaman ni)

Yang agak-agak kurang modalnya boleh sangat jadi ejen jual produk orang. Tapi kena pastikan produknya bagus, selamat dan tidak memudaratkan pengguna. Buat sedikit research sendiri. Janganlah pula menjual hanya kerana produk tu glamer atau sebab keuntungan semata-mata. Besar tanggungjawab kita untuk memastikan produk yang kita jual bagus dan memberi manafaat kepada pengguna.

Apa yang pasti, income kedua ni memang dah wajib untuk setiap isi rumah. Usah peningkan kepala fikir benda yang tak boleh kita ubah seperti kenaikan harga barang, tapi mula gunakan akal anugerah Allah swt ni untuk fikirkan bagaimana kita boleh tambah income agar dapat menggembirakan keluarga dan lagi baik bantu lebih ramai lagi orang di luar sana.

Bagi yang masih lagi tercari-cari bisnes apa yang boleh dilakukan di rumah tanpa perlu selalu keluar dan simpan stok melambak-lambak, saya ada jawapan yang paling tepat.

Paling best, ianya sangat sesuai bagi surirumah yang ada masalah transport sebab semua order boleh dilakukan hanya dari rumah. Klik-klik di website, pihak syarikat yang tolong urus dan poskan. Mudah ke mudah? Semuanya hanya di hujung jari.

Apa yang saya sangat pasti, produk Shaklee adalah produk yang dijamin selamat kerana ia telah menjalani beratus malah beribu ujian klinikal sebelum sampai ke pengguna. Malah ada landmark study juga.

Dengan Shaklee, tak perlu nak keluarkan modal yang besar pun. Malah saya dengan berbesar hati akan guide dan ajar langkah demi langkah cara untuk menambah pendapatan keluarga seterusnya berjaya dalam Shaklee.

Pengedar_Shaklee_Subang_Jaya

 

Jangan segan silu hubungi saya supaya kita boleh bercerita lebih lanjut bagaimana nak bekerja dari rumah sambil jaga anak dan keluarga.