Shaklee Business Leader National Conference 2018

Sejujurnya daku tak dapat jemputan pun untuk menghadiri Shaklee Business Leader National Conference ni. Ianya satu jeputan eksklusif untuk mereka yang naik rank dan kekal efektif dan ada beberapa syarat yang lain. Conference yang diadakan hari Sabtu lepas (3.2.2018) di Sunway Convention Centre ni adalah untuk meraikan para business leader dan juga memperkenalkan produk kecantikan terbaru dalam Shaklee iaitu YOUTH.

My big iReach Family

Tujuan asal ke Sunway Piramid petang tu adalah memenuhi undangan geng G7 yang bakal berlepas ke Osaka, Jepun pada 18 Mac 2018 akan datang. Nama daku juga ada dalam senarai tetapi masih mengharapkan sebuah keajaiban agar dapat turut serta.

Sebelum datang, otak dah fikir 100 kali nak pergi atau tak. Hati berbolak balik nak batalkan je pertemuan tu. Atau janji terus jumpa di mall. Tapi mereka yang terlibat masih ada di convention centre. Maka petang tu daku melangkah dengan penuh debaran di dada menuju ke dewan. Tahu dah ada beribu keluarga Shaklee ku di sekitar dewan. Mata terus mengelak dari memandang tepat ke arah mereka.

G7 Jejak Jepun bersama Master Norita

I was too scared to see them. I was feeling down. I was so nervous that i kept avoiding people even though I know them. I just make a quick hi and hugs the ones who recognize me. I don’t really want to meet those beautiful souls who always care about me unconditionally. I feel like I don’t belong in their league.

Anywhere anytime.. asal boleh asal jadi..hihi

But then Allah is The Best Planner after all. Daku ‘terpaksa’ juga berjumpa dengan mereka sebab Allah dah aturkan macam tu. Allah Knows Best.

Rupa-rupanya those beautiful souls still recognize me. They still care about me. Their hugs still the same as before, their words always soothe my aching heart. They never judge. They never ask. They just want the best for me. They always be there for me. How come I forget all that? Macam mana daku boleh lupa nikmat Allah yang satu ni? Nikmat sahabat yang sangat ku hargai.

One of those beautiful souls who never let me down

Thank you Allah

Thank you Shaklee. Because of you, I get to know these beautiful inside out friends.

Thank you sisters for the sister hugs, for the love and care. I will treasure our friendship till the end of my life. Love you Lillahi Taala.

mamavogue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge