Pengedar Shaklee Jelita di Sekitar USJ Subang Jaya

Assalamualaikum semua…!

Kemain tajuk kan.. ye la siapa lagi yang nak puji kalau bukan diri sendiri. Saya tahu, peminat Shaklee ni ramai sangat kat luar sana tu. Korang memang dah tahu kebaikan dan manafaat mengamalkan Shaklee secara konsisten. Tapi kadang-kadang terlalu asyik makan vitamin sampai terlupa nak order yang baru. Maka kalutlah korang mencari pengedar Shaklee yang berdekatan untuk order vitamin supaya terus dapat.

Untuk kawasan USJ Subang Jaya ni korang jangan risau. Mamavogue will come to the rescue! Anytime nak order dan COD, just contact saya ye. Dijamin bersama perkhidmatan dan konsultasi terbaik buat pelanggan saya.

Let me introduce myself first.. Haa gittew. Nama penuh saya Raha Mohd Iskak. FB saya juga menggunakan nama yang sama, search je confirm jumpa. Saya seorang surirumah sepenuh masa yang mempunyai seorang anak lelaki yang sangat aktif. Saya dah bersama dengan Shaklee sejak penghujung 2012 lagi.

Selain memberikan konsultasi terbaik, saya sebagai Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya juga boleh menjadi mentor bagi sesiapa yang nak mulakan berbisnes dari rumah terutama surirumah. Jangan risau, bisnes Shaklee tak perlu keluar meeting sampai larut malam. Semuanya hanya di hujung jari je sekarang ni.

Korang akan di guide dari A sampai Z mengenai produk, marketing dan juga beberapa ilmu tambahan seperti cara membuat poster yang cantik-cantik, cara mengambil gambar hanya menggunakan telefon pintar masing-masing dan macam-macam lagi. Jangan tunggu lama-lama tau! Kalau berminat, hubungi terus saya di talian 018-2835 816.

mamavogue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge