Pakej Pelancongan Taraf 6 Bintang Tanpa Perlu Keluar Duit

Tajuk saja bagi gempak kan? Pakej pelancongan bertaraf 6 bintang tanpa perlu keluarkan duit walau satu sen pun. Tapi ini memang kisah besar, bukan sengaja di reka-reka. Apa yang diperlukan cuma semangat yang kuat dan hati yang kental.

Macam mana nak dapat melancong percuma macam ni? Kalau uolls nak tahu, ini lah salah satu dari 3C yang saya ceritakan DI SINI. C yang ketiga iaitu Convention/Conference. Part yang terpaling best, uolls boleh bawa suami, anak, mak, ayah, mertua malah adik beradik sekali okeh! Mana ada company yang nak sponsor pelancongan keluarga macam ni? Ada! Shaklee la tu..

Convention/conference Shaklee ni ada beberapa jenis trip sebenarnya. Trip antarabangsa iaitu pelancongan ke negara Eropah, menghadiri convention di Amerika Syarikat dan trip umrah-ziarah bagi pengedar Shaklee yang beragama Islam. Best ke best?

Replika tiket untuk Mediterranian Cruise ke 3 buah negara dan Regional Trip ke Bangkok

Untuk pengetahuan uolls, saya senaraikan sedikit trip-trip yang telah dan akan Shaklee berikan kepada pengedar Shaklee yang layak.

Pada tahun 2014 – trip ke konvensyen di Amerika Syarikat iaitu di Los Angeles dan San Francisco

Umrah ziarah di Istanbul sebelum ke Mekah dan Madinah.

Pada tahun 2015 – trip pelancongan ke Italy.

Umrah ziarah di Abu Dhabi dan Dubai sebelum ke Mekah dan Madinah.

Pada tahun 2016 – trip ke konvensyen di Amerika Syarikat iaitu di Orlando, Florida

Umrah Ziarah adalah di Jordan sebelum ke Mekah dan Madinah.

Pada tahun 2017 – trip pelancongan ke Jepun.

Umrah Ziarah di Istanbul sebelum ke Mekah dan Madinah.

Pada tahun 2018 – Shaklee menyediakan pakej pelancongan di atas kapal mewah Symphony Of The Sea ke 3 buah negara Mediterranian iaitu Sepanyol, Perancis dan Italy.

Pilihan untuk trip umrah ziarah juga ada.

Pada tahun 2019 – Trip ke kovensyen di Amerika Syarikat iaitu di Las Vegas dan San Francisco dan juga pilihan umrah ziarah.

Selain trip antarabangsa, ada juga trip dalam negara dan penginapan 2 malam di Sunway Hotel dan Resort sempena National Convention Shaklee. Kemudian, pada tahun 2016 Shaklee menghadiahkan pakej pelayaran ke Langkawi – Phuket – Pulau Pinang. Tahun 2017 pula Shaklee menyediakan trip serantau iaitu pelancongan di negara Thailand.

Penatnya menaip dan mengingati semua trip-trip yang Shaklee sediakan..fuhh! Kalau nak diceritakan dengan lebih terperinci termasuk hadiah-hadiah misteri, makanan halal yang disediakan dan juga aktiviti yang dilakukan, tak cukup nak letak semua dalam satu artikel ni tau.

Sebab tu sangat berbaloi untuk semua pengedar Shaklee dan juga uolls yang bakal mendaftar dengan saya ni merebut peluang yang ada. Paling utama, boleh bawa family tau! Boleh juga hadiahkan kepada mak ayah. Jangan risau, mereka hanya perlu bawa badan je. Segala bagasi dan penginapan semua diuruskan. Masuk bilik, beg dah pun tersedia.

Setiap trip ini layak untuk pengedar shaklee yang efektif dan menepati syarat yang ditetapkan. Jadi, bila dan menjebakkan diri dengan Shaklee tak usah tunggu lama-lama untuk rebut segala peluang yang tersedia.

Hubungi saya dengan semudah satu klik di icon whatsapp di bawah ye. Jom travel keliling dunia bersama-sama.

mamavogue

2 thoughts on “Pakej Pelancongan Taraf 6 Bintang Tanpa Perlu Keluar Duit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.