Lambatkan Proses Penuaan Dengan Vivix Shaklee

Vivix adalah produk terbaik untuk anti-penuaan. Tak percaya? Kena baca artikel ni sampai habis ok. Saya jelaskan satu persatu-satu bagaimana Vivix boleh membantu melambatkan kesan penuaan pada wajah dan juga tubuh badan keseluruhannya.

Produk anti penuaan kemain melambak-lambak di pasaran sekarang ni kan. Apa yang dirisaukan adalah tahap keselamatan dan penggunaan bahan kimia dalam produk-produk tu. Lagi-lagi yang memberi kesan segera tu.

Vivix Shaklee mengandungi polifenol dari gabungan lobak ungu, Japanese Knotweed dan Elderberry dengan Anggur Muscadine menjadikan Vivix sumber antioksidan yang tinggi dan kuat.

Salah satu bahan di dalam Vivix iaitu anggur Muscadine adalah anggur yang bersaiz besar dan mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui di dalam anggur lain.

Anggur Muscadine juga mengandungi pekatan asid elagik dan elagitanin yang bergabung dengan polifenol untuk menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat 😍

Vivix juga kaya dengan resveratrol iaitu sejenis antioksida yang dipanggil ‘phytoalexin’. Ia melindungi sel badan dari proses oksidasi yang merosakkan sel. So bila sel-sel badan kita sihat, sehala proses yang berlaku dalam organ badan kita juga berjalan lancar.

Ini la yang dikatakan ‘beauty comes from within’ gittew.. Saya sertakan juga testimoni dari mereka yang dah amalkan Vivix ini. Biasanya ini adalah ‘kesan sampingan’ dari pengambilan Vivix, iaitu kulit nampak lebih lembut dan bermaya serta badan yang lebih bertenaga.

Testimoni 1

Jeragat berkurang, wajah lebih cerah berseri..

Testimoni 2

..

Dengan hanya satu sudu Vivix setiap hari, kita boleh dapat banyak manafaat darinya. Vivix Shaklee adalah sumber antioksidan yang sangat hebat. Uolls jangan segan-segan nak order klik je icon Whatsapp kat bawah ni ye.

mamavogue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.