Kenapa Beli Twin Pack Vivix Lebih Menguntungkan

Kalau uolls kenal produk Shaklee, confirm uolls kenal dengan satu killer produk ni iaitu Vivix. Vivix adalah minuman botanikal yang tinggi dengan antioksidan yang membantu melindungi sel badan dari serangan radikal bebas. Ianya membantu memperbaiki DNA dan meningkatkan tenaga sel.

Sebenarnya ada banyak lagi kebaikan Vivix ni. Ianya membantu kita memelihara organ dan tubuh badan secara menyeluruh kerana ia bertindak terus ke tahap sel. Tapi kali ni saya nak beritahu kenapa beli Twin Pack Vivix (2 botol Vivix) adalah lebih berbaloi dan menguntungkan.

Vivix Shaklee

Keahlian Percuma

Yang PERTAMA, apabila kita beli 2 botol Vivix secara automatik kita akan dapat keahlian seumur hidup secara PERCUMA. Haa.. siapa tak suka benda percuma kan? Keahlian Shaklee adalah berharga RM69 tau! Tapi disebabkan korang beli 2 botol Vivix, maka dah tak perlu lagi nak bayar yuran keahlian tu.

Penjimatan Sehingga RM200

Yang KEDUA, sudahlah dapat jimat RM69 (yuran keahlian) JIMAT lagi hampir RM200 sebab dapat beli Vivix dengan harga ahli! Memang berbaloi-baloi sangat kan?

Penghantaran PERCUMA

Yang KETIGA, tiada kos penghantaran untuk pembelian Vivix! Jimat lagi RM10 kan? Banyaknyaa dapat jimat bila beli Twin Pack Vivix ni.

Bonus Tunai

Yang KEEMPAT pun sangat best. Keahlian percuma, jimat lagi ratusan ringgit. Lepas tu Shaklee bagi pula bonus TUNAI pada 15 haribulan seterusnya. Contohnya, jika Vivix Twin Pack dibeli pada bulan Oktober, maka 15hb November korang akan dapat ka-ching $$ dalam akaun..

Dapat Keistimewaan Sebagai Ahli

Yang KELIMA, disebabkan korang dah automatik menjadi ahli maka ada banyak keistimewaan yang Shaklee sediakan untuk korang rebut. Ruang dan peluang untuk menjadi lebih sihat, lebih cergas dan menjalani kehidupan yang lebih baik. Paling utama, dapat la korang borong produk Shaklee dengan HARGA AHLI. Senang kan? Tak perlu buang masa survey harga sana sini.

Dapat Join GROUP Yang Super Awesome

Yang KEENAM, jika korang beli Vivix Twin Pack dengan saya maka dah tentu secara automatik juga korang akan dapat join support group yang super awesome! Tiada paksaan dalam berbisnes tau. Support group ini hanya sebagai tempat mencari informasi tentang nutrisi dan juga ruang pertanyaan mengenai produk Shaklee. Tapi kalau korang buat keputusan untuk berbisnes, maka korang akan dapat join group yang SUPER DUPER AWESOME! Hebat kan?

jadi, jangan tunggu lama-lama lagi tau. Jika korang memang dah buat keputusan untuk mula mengamalkan Vivix, lebih baik korang jangan lepaskan peluang yang terbaik ni. Hanya perlu save nombor HP ni sahaja 018-2835 816.

mamavogue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge