Hashtag Korang Tau Tak Tentang Shaklee

Disebabkan ramai lagi yang belum tahu pasal Shaklee maka mentor kami lahirkan idea yang bernas ini untuk berkongsi maklumat dengan semua. Almaklumla zaman-zaman viral ni, kami pun nak ambil kesempatan menyebarkan lagi info-info tentang Shaklee yang ramai lagi tak tau. Sila la ‘Like & Share’ sekiranya ternampak poster-poster comel Korang Tau Tak di newsfeed Facebook ye.

Saya nak letak di sini juga antara poster-poster yang telah group kami kongsikan. So while reading this, scroll down till the end ok! Sambil cuci mata tengok poster comel, sambil dapat info sekali.

Yang paling menarik, Vit C Shaklee diekstrak dari jagung, bukan oren!
Bukan sahaja ketika mengandung, Omegaguard juga bagus di ambil oleh ibu yang menyusukan anak.
Pil Kalsium paling lengkap untuk kesihatan tulang yang baik

Cukup tak tiga poster? Nak lagi? Ok ok teruskan scroll sampai bawah ye..hihihi

Kalau di Facebook atau Instagram, just search #kttShaklee atau #korangtautak confirm berderet keluar poster info tentang Shaklee. Benda yang baik, mestilah dikongsikan bersama!

signature

mamavogue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge