Promosi Twin Pack Vivix Untuk November 2017

Welcome November! Sedar tak sedar kita dah sampai ke penghujung tahun 2017 rupanya. Sekejapan je rasa masa berlalu. Bulan ni Shaklee ada promosi hebat dan berbaloi-baloi untuk semua. Promosi yang memberi manafaat kepada semua ahli keluarga gitu.

Build a stronger health foundation for yourself and your family this November 2017 with great savings!

Dalam entry yang lepas saya ada cerita pasal UNTUNGNYA BELI VIVIX TWIN PACK kan.. So bulan ni, Shaklee bagi satu lagi promosi yang berbaloi-baloi yang bisa membuatkan korang tak lena tidur selagi tak sambar 1 set Vivix.

 

 

Untuk bulan November, setiap pembelian Vivix Twin Pack korang akan dapat TAMBAHAN 5% DISKAUN dari harga yang ditawarkan. Untungkan? Dahla secara automatik jadi ahli lepas tu dapat beli dengan harga ahli dan lagi bulan depan pada 15hb akan dapat bonus tunai pula masuk dalam akaun.

Aishh Shaklee ni kan.. saja je nak buat saya jeles dengan uolls yang beli pada bulan ni. Best sangat promosi macam ni. Dan satu lagi promosi untuk seluruh ahli keluarga pula. Bukan saja mak dan ayah, anak pun boleh menikmati Shaklee dengan harga promosi.

 

 

Dengan pembelian sebanyak lebih kurang RM450 (100uv) korang layak mendapat diskaun 20% untuk pembelian Vita E Complex atau GLA Complex. Wow! Jimat lagi 20%. Untuk anak pula, dapatkan Vitalea For Children Beli 3 botol PERCUMA 1 botol. VFC ini rasa dia macam gula-gula anggur yang sedap. Ianya mempunyai vitamin dan mineral yang lengkap untuk keperluan nutrisi anak-anak setiap hari.

Jangan tunggu lama-lama uolls. Cepat-cepat HUBUNGI saya untuk dapatkan set masing-masing sementara ada promosi berbaloi-baloi ni!

mamavogue