Cara Berhenti Merokok Dengan Mudah dan Berkesan

Merokok membahayakan kesihatan. Biasa je kan kita dengar ayat tu, tapi berapa ramai yang benar-benar ambil iktibar? Berapa banyak dah berita yang kita baca di media sosial berkenaan hal merokok dan bahaya kepada anak-anak terutama yang masih bayi?

Saya percaya uolls dear readers especially isteri-isteri yang suaminya merokok ada niat nak minta suami supaya berhenti merokok. Selain membahayakan kesihatan diri dan keluarga, ianya juga satu pembaziran sebab duit beli rokok itu dapat digunakan kepada perkara yang lebih bermanafaat.

Asap rokok mengandungi nikotin, tar, karbon monoksida dan lebih 4000 bahan lain yang membahayakan kesihatan. Dan yang paling malang sekali, ianya bukan sahaja mendatangkan mudarat kepada si perokok tetapi kepada ahli keluarga dan orang di sekelilingnya juga. Kesan asap yang melekat di pakaian si perokok boleh mendatangkan bahaya kepada isteri dan anak-anak.

Jadi kali ini izinkan saya membantu uolls yang ada niat nak berhenti merokok tetapi asyik menemui jalan buntu dan tak berjaya meneruskan usaha berhenti merokok. Juga kepada para isteri yang sayangkan suaminya dan mahu suaminya kekal sihat serta bebas asap rokok.

Bagaimana Vivix Boleh Membantu

Vivix terhasil dari bahan-bahan premium dan terbaik iaitu anggur muscadine, lobak ungu, Japanese Knotweed dan Elderberry. Vivix telah melalui kajian klinikal dan kajian tentang resveratrol yang terkandung di dalam vivix. Resveratrol melindungi sel badan dari proses oksidasi yang merosakkan sel.

Anggur Muscadine adalah anggur yang bersaiz besar dan mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui di dalam anggur lain. Anggur Muscadine juga mengandungi pekatan asid elagik dan elagitanin yang bergabung dengan polifenol untuk menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.

Saya kongsikan juga testimoni-testimoni mereka yang dah pun amalkan Vivix Shaklee dan menjadi lebih sihat tanpa rokok.

Testimoni 1

..

Testimoni 2

..

Testimoni 3

..

Testimoni 4

..

Testimoni 5

..

Ramai yang sudah pun mendapat manafaat dengan mengamalkan Vivix Shaklee secara konsisten. Bukan sahaja mereka ini bebas dari rokok, bahkan tahap kesihatan juga meningkat dan lebih cergas bertenaga. Bayangkan betapa seronoknya apabila rumah kita bebas dari bau asap rokok.

So, tunggu apa lagi?

Hubungi saya

mamavogue

Trusted Pengedar Vivix Shaklee USJ Subang Jaya

Ada yang mencari-cari di mana nak beli Vivix? Bagi kawasan USJ Subang Jaya, Sunway, Shah Alam, Puchong dan sekitarnya boleh la dapatkan daripada saya. Saya akan pastikan uolls dapat Vivix yang fresh dari HQ Shaklee.

Saya seorang trusted seller dan juga pengamal tegar Vivix Shaklee ni. So jangan risau sebarang persoalan tentang Vivix insya Allah akan saya jawab. Kalau tak dapat jawab, saya akan rujuk kepada pakar nutrisi yang bertauliah dari HQ.

..

Kenapa kena beli Vivix dari saya?

  1. Saya sudah mula menjadi pengedar Shaklee yang aktif sejak tahun 2013
  2. Saya mengamalkan vitamin Shaklee sejak 2012
  3. Saya mula mengamalkan Vivix Shaklee pada 2015
  4. Jarak rumah saya dengan HQ Shaklee kurang dari 5km, memudahkan saya mendapatkan vitamin dan Vivix fresh untuk uolls.

Pembelian Vivix juga boleh dibuat melalui online. Hanya klik-klik di laman web shaklee2u, Vivix akan sampai ke rumah uolls serata Malaysia TANPA sebarang kos pos. Memang berbaloi kan? Nak tahu rahsia dapat beli dengan harga ahli? Saya kongsikan di bawah.

..

Dengan pembelian Twin Pack Vivix iaitu 2 botol Vivix, uolls boleh dapat KEAHLIAN PERCUMA maka secara automatik uolls dapat beli dengan HARGA AHLI. Bulan hadapannya akan dapat bonus tunai dari Shaklee. Penjimatan berbaloi-baloi kan? Tak perlu bayar yuran pendaftaran, tak perlu bayar kos pos dan tak perlu bersusah payah nak survey harga lagi sebab dah tentu dapat beli dengan harga ahli.

So tunggu apa lagi?

..

Hubungi saya

..

Testimoni Vivix dengan Diabetes

Testimoni Vivix dengan Vertigo

Testimoni Vivix sebagai Anti-penuaan

Testimoni Vivix sebagai Energy Booster

Testimoni Vivix dengan Darah Tinggi

mamavogue

Tips Elakkan Serangan Vertigo Berulang

Pernah dengar perkataan vertigo tak? Jarang sangat kita dengar orang sebut kan.. Vertigo ni sebenarnya adalah keadaan di mana kita hilang keseimbangan badan. Terasa macam terbuai-buai dan terawang-awang.

Vertigo ni biasanya dikaitkan dengan masalah dalam telinga kita. Samada masalah keseimbangan bendalir dan tekanan dalam telinga ataupun infeksi kuman. Kadang-kala vertigo boleh juga dikaitkan dengan masalah kecederaan kepala atau leher, masalah strok atau tumor otak dan migrain.

Simptom Vertigo

– rasa seperti berpusing
– rasa bergoyang, melayang-layang
– tidak seimbang
– rasa tertarik ke satu arah
– mual dan loya
– pening dan sakit kepala
– berpeluh-peluh
– bunyi berdengung dalam telinga

Simptom ini boleh terjadi selama beberapa minit, jam atau kadang-kala beberapa hari. Jika kita mengalami simptom ini, sebaiknya cuba berehat dan berbaring tanpa banyak menggerakkan badan.

Tips Elakkan Serangan Berulang

– Bersenam – lakukan senaman secara berjadual minimum setiap 3 kali seminggu. Bersenam di antara 20 ke 30 minit setiap sesi disertai dengan aktiviti regangan otot.

– Buah-buahan dan Sayuran – banyakkan makan buah-buahan tinggi serat dan sayuran hijau dalam hidangan seharian. Jangan lupa bahagian makanan suku-suku-separuh, yang separuh itu adalah untuk sayur dan buah.

– Tidur yang Mencukupi – Tidur pada waktu yang sama setiap hari dan elakkan sebarang aktiviti setengah jam sebelum tidur untuk mendapatkan tidur yang lebih berkualiti.

Kurangkan Stress – sebenarnya aktiviti bersenam juga membantu mengurangkan stress. Elakkan berfikir terlalu banyak tentang perkara yang tidak dapat diselesaikan segera. Cuba lebihkan membaca motivasi atau mengaji quran bagi yang beragama Islam

Kalau tanya pada saya, ada tak produk Shaklee yang sesuai untuk kawal dan kurangkan simptom vertigo ni dah tentulah ada. Biasanya saya cadangkan B Complex dan juga Vivix. B Complex adalah gabungan Vitamin B yang lengkap (ada 8 kesemuanya) manakala Vivix bertindak jauh hingga ke tahap DNA kita.

Vivix Shaklee adalah sirap premium yang dirumus khas untuk membantu memulihkan kesihatan badan hingga ke peringkat sel.

Dalam satu ujian klinikal yang dijalankan oleh saintis Shaklee, empat ramuan utama dalam Vivix iaitu anggur muscadine, lobak ungu, Japanese Knotweed dan Elderberry mampu melindungi tubuh dari tindakbalas keradangan yang berpunca dari pemakanan yang tidak sihat yang menyebabkan tubuh menjadi semakin tua dari usia sebenar. Tindakbalas Vivix juga membantu melambatkan pembentukan protein AGE yang merosakkan sel-sel badan.

Saya sertakan di sini testimoni-testimoni dari pesakit vertigo yang sudah mengamalkan dan mendapat manafaat daripada Vivix.

Testimoni 1

Testimoni 2

Testimoni 3

..

Kesan Vivix Shaklee mungkin berbeza-beza mengikut tahap kesihatan badan masing-masing. Ada yang jelas mengalami kesannya dalam masa seminggu, ada juga yang mengambil sedikit masa. Hubungi saya dengan hanya semudah klik icon Whatsapp di bawah ini. Sebagai pengedar Shaklee yang dipercayai semua, saya akan guide uolls yang nak mula amalkan gaya hidup sihat bersama shaklee.

mamavogue

Tips Surirumah Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Hari

Sebagai surirumah, saya akui memang selalu rasa teramat letih bila dah sampai ke penghujung hari. Esoknya bangun pagi dan akan bermula lagi rutin yang sama. Tak pasti la orang lain, tapi saya ni kalau badan letih sangat pun jadi susah nak tidur. Dan bangun pagi rasa lebih letih dari sebelumnya.

Tahun 2015, saya start ambil Vivix (walaupun sebenarnya dah lama amalkan vitamin Shaklee). Sesudu yang pertama, saya demam. Hahaha.. Ya saya demam. Tetapi ada satu yang saya perasan, walaupun demam saya tak terbaring je. Masih dapat uruskan hal-hal di rumah seperti biasa. Saya ingat lagi ketika itu nak masuk bulan puasa. Saya ingat betapa bertenaganya saya tolong adik-adik membersihkan dan mengecat rumah mak saya. Siap tak tidur malam bersembang sambil menyediakan bahan untuk juadah beraya.

Paling best, takde pun sakit-sakit pinggang atau lenguh-lenguh badan. Saya dapat bantu mak dan adik-adik buat persiapan raya dengan gembiranya.

Selain ESP (Energizing Soy Protein), B Complex dan Coq Trol, Vivix memang memainkan peranan penting sebagai energy booster. Sebab ianya bertindak terus ke tahap sel so bila sel-sel badan ni sihat dan berfungsi dengan baik kita pun dah tentulah dapat melakukan segala urusan dengan baik juga. Asas badan kita kan dari sel.

Vivix ni adalah hadiah terbaik buat mak ayah kita sebenarnya. Di usia emas, kita nak lihat mereka masih kuat dan bertenaga. Bila bertenaga, mudah untuk mereka melibatkan diri dengan aktiviti yang sihat dan dapat beribadah dengan sempurna. Tiada lagi sakit-sakit lutut, susah berjalan ke masjid mahupun solat atas kerusi. Apatah lagi jika mereka terpilih untuk menunaikan ibadah haji nanti. Kan bagus bila mereka dapat melakukan semua rukun dengan sempurna.

Saya kongsikan juga beberapa testimoni untuk uolls semua. Ada juga yang ambil Vivix untuk tujuan lain tetapi tak sangka tiba-tiba badan jadi lebih bertenaga. Saya ingat lagi ada seorang pakcik beritahu saya “ubat apa yang kau bagi ni, pakcik rasa cergas je tak boleh nak tidur siang dah. Selalu lepas zohor mesti pakcik tidur” hihihi..comel kan pakcik ni.

Testimoni 1

Testimoni 2

Testimoni 3

 

Testimoni 4

Jangan lupa hubungi saya jika ada sebarang pertanyaan ya. Mudah je, hanya dengan satu klik di icon Whatsapp di bawah. Tanya saya BAGAIMANA NAK BELI VIVIX DENGAN HARGA AHLI sebab akan terus dapat KEAHLIAN PERCUMA.

mamavogue

Lambatkan Proses Penuaan Dengan Vivix Shaklee

Vivix adalah produk terbaik untuk anti-penuaan. Tak percaya? Kena baca artikel ni sampai habis ok. Saya jelaskan satu persatu-satu bagaimana Vivix boleh membantu melambatkan kesan penuaan pada wajah dan juga tubuh badan keseluruhannya.

Produk anti penuaan kemain melambak-lambak di pasaran sekarang ni kan. Apa yang dirisaukan adalah tahap keselamatan dan penggunaan bahan kimia dalam produk-produk tu. Lagi-lagi yang memberi kesan segera tu.

Vivix Shaklee mengandungi polifenol dari gabungan lobak ungu, Japanese Knotweed dan Elderberry dengan Anggur Muscadine menjadikan Vivix sumber antioksidan yang tinggi dan kuat.

Salah satu bahan di dalam Vivix iaitu anggur Muscadine adalah anggur yang bersaiz besar dan mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui di dalam anggur lain.

Anggur Muscadine juga mengandungi pekatan asid elagik dan elagitanin yang bergabung dengan polifenol untuk menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat ­čśŹ

Vivix juga kaya dengan resveratrol iaitu sejenis antioksida yang dipanggil ‘phytoalexin’. Ia melindungi sel badan dari proses oksidasi yang merosakkan sel. So bila sel-sel badan kita sihat, sehala proses yang berlaku dalam organ badan kita juga berjalan lancar.

Ini la yang dikatakan ‘beauty comes from within’ gittew.. Saya sertakan juga testimoni dari mereka yang dah amalkan Vivix ini. Biasanya ini adalah ‘kesan sampingan’ dari pengambilan Vivix, iaitu kulit nampak lebih lembut dan bermaya serta badan yang lebih bertenaga.

Testimoni 1

Jeragat berkurang, wajah lebih cerah berseri..

Testimoni 2

..

Dengan hanya satu sudu Vivix setiap hari, kita boleh dapat banyak manafaat darinya. Vivix Shaklee adalah sumber antioksidan yang sangat hebat. Uolls jangan segan-segan nak order klik je icon Whatsapp kat bawah ni ye.

mamavogue

Cara Mudah Turunkan Kadar Gula Pesakit Kencing Manis

Kencing manis ni penyakit keturunan ke? Ramai sebenarnya yang anggap macam tu. Sebenarnya kencing manis bukan lah satu penyakit keturunan, tetapi disebabkan kita dibesarkan dengan gaya hidup dan pemakanan yang sama maka kebarangkalian kita dapat penyakit yang sama tu sangat besar.

Biasanya pesakit kencing manis ni terpaksa ambil ubat untuk mengawal kadar gula dalam darah. Ubat pula perlu diambil setiap hari dan perlu berjumpa doktor mengikut jadual dan temujanji yang ditetapkan.

Kali ni saya nak kongsikan satu rahsia bagaimana nak kawal dan kurangkan kadar gula dalam darah dengan cara yang lebih sihat. Selain diet pemakanan yang seimbang untuk pesakit diabetes, suplemen yang sesuai juga boleh diamalkan. Dalam banyak-banyak vitamin Shaklee saya lebih suka cadangkan Vivix.

Vivix adalah sirap anggur premium dan lazat yang dihasilkan daripada Polygonum Cospidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan juga Lobak Ungu. Ianya tiada perasa tambahan, tiada bahan pengawet dan juga tiada bahan pewarna. Vivix adalah 100% campuran ekstrak tumbuhan botani khas.

Orang kencing manis ni, sel badan dia tidak bertindakbalas dengan insulin. Walaupun insulin terus dikeluarkan oleh pankreas, tapi sel badan tidak menyerap dengan baik, makanya sel-sel ni tak dapat nak tukarkan gula dalam badan kepada tenaga. Sebab itulah pesakit kencing manis selalu merasa letih dan lesu.

Vivix ini bertindak hingga ke tahap selular, ianya kaya dengan antioksidan yang membantu menentang radikal bebas dan memelihara sel dari kerosakan. Saya sendiri pun amalkan Vivix untuk kekal cergas bertenaga!

Saya sertakan sekali testimoni-testimoni Vivix Shaklee sebagai bukti berapa ramai dah dapat kebaikan daripada mengamalkannya. Tak rasa maka tak tahu. Dah rasa pasti nak order bertalu-talu..

Testimoni 1

Tiada apa yang lebih menggembirakan anak apabila kadar gula mak yang berumur 64 tahun turun dan lebih stabil

..

Testimoni 2

Ayah lebih sihat dan cergas untuk melakukan kerja harian setelah amalkan Vivix

..

Testimoni 3

Terkejut apabila tahap gula tak naik dengan tinggi walaupun ambil makanan manis

..

Testimoni 4

Bila amalkan Vivix, kadar gula ketara turun dan rasa lerbih sihat dan cergas

..

Testimoni 5

Kadar gula turun, buah pinggang juga sihat

..

Hubungi saya dengan hanya satu klik di icon Whatsapp di bawah ya. Atau uolls boleh terus membuat order DI SINI.

mamavogue

Promosi Twin Pack Vivix Untuk November 2017

Welcome November! Sedar tak sedar kita dah sampai ke penghujung tahun 2017 rupanya. Sekejapan je rasa masa berlalu. Bulan ni Shaklee ada promosi hebat dan berbaloi-baloi untuk semua. Promosi yang memberi manafaat kepada semua ahli keluarga gitu.

Build a stronger health foundation for yourself and your family this November 2017 with great savings!

Dalam entry yang lepas saya ada cerita pasal UNTUNGNYA BELI VIVIX TWIN PACK kan.. So bulan ni, Shaklee bagi satu lagi promosi yang berbaloi-baloi yang bisa membuatkan korang tak lena tidur selagi tak sambar 1 set Vivix.

 

 

Untuk bulan November, setiap pembelian Vivix Twin Pack korang akan dapat TAMBAHAN 5% DISKAUN dari harga yang ditawarkan. Untungkan? Dahla secara automatik jadi ahli lepas tu dapat beli dengan harga ahli dan lagi bulan depan pada 15hb akan dapat bonus tunai pula masuk dalam akaun.

Aishh Shaklee ni kan.. saja je nak buat saya jeles dengan uolls yang beli pada bulan ni. Best sangat promosi macam ni. Dan satu lagi promosi untuk seluruh ahli keluarga pula. Bukan saja mak dan ayah, anak pun boleh menikmati Shaklee dengan harga promosi.

 

 

Dengan pembelian sebanyak lebih kurang RM450 (100uv) korang layak mendapat diskaun 20% untuk pembelian Vita E Complex atau GLA Complex. Wow! Jimat lagi 20%. Untuk anak pula, dapatkan Vitalea For Children Beli 3 botol PERCUMA 1 botol. VFC ini rasa dia macam gula-gula anggur yang sedap. Ianya mempunyai vitamin dan mineral yang lengkap untuk keperluan nutrisi anak-anak setiap hari.

Jangan tunggu lama-lama uolls. Cepat-cepat HUBUNGI saya untuk dapatkan set masing-masing sementara ada promosi berbaloi-baloi ni!

mamavogue

 

Kenapa Beli Twin Pack Vivix Lebih Menguntungkan

Kalau uolls kenal produk Shaklee, confirm uolls kenal dengan satu killer produk ni iaitu Vivix. Vivix adalah minuman botanikal yang tinggi dengan antioksidan yang membantu melindungi sel badan dari serangan radikal bebas. Ianya membantu memperbaiki DNA dan meningkatkan tenaga sel.

Sebenarnya ada banyak lagi kebaikan Vivix ni. Ianya membantu kita memelihara organ dan tubuh badan secara menyeluruh kerana ia bertindak terus ke tahap sel. Tapi kali ni saya nak beritahu kenapa beli Twin Pack Vivix (2 botol Vivix) adalah lebih berbaloi dan menguntungkan.

Vivix Shaklee

Keahlian Percuma

Yang PERTAMA, apabila kita beli 2 botol Vivix secara automatik kita akan dapat keahlian seumur hidup secara PERCUMA. Haa.. siapa tak suka benda percuma kan? Keahlian Shaklee adalah berharga RM69 tau! Tapi disebabkan korang beli 2 botol Vivix, maka dah tak perlu lagi nak bayar yuran keahlian tu.

Penjimatan Sehingga RM200

Yang KEDUA, sudahlah dapat jimat RM69 (yuran keahlian) JIMAT lagi hampir RM200 sebab dapat beli Vivix dengan harga ahli! Memang berbaloi-baloi sangat kan?

Penghantaran PERCUMA

Yang KETIGA, tiada kos penghantaran untuk pembelian Vivix! Jimat lagi RM10 kan? Banyaknyaa dapat jimat bila beli Twin Pack Vivix ni.

Bonus Tunai

Yang KEEMPAT pun sangat best. Keahlian percuma, jimat lagi ratusan ringgit. Lepas tu Shaklee bagi pula bonus TUNAI pada 15 haribulan seterusnya. Contohnya, jika Vivix Twin Pack dibeli pada bulan Oktober, maka 15hb November korang akan dapat ka-ching $$ dalam akaun..

Dapat Keistimewaan Sebagai Ahli

Yang KELIMA, disebabkan korang dah automatik menjadi ahli maka ada banyak keistimewaan yang Shaklee sediakan untuk korang rebut. Ruang dan peluang untuk menjadi lebih sihat, lebih cergas dan menjalani kehidupan yang lebih baik. Paling utama, dapat la korang borong produk Shaklee dengan HARGA AHLI. Senang kan? Tak perlu buang masa survey harga sana sini.

Dapat Join GROUP Yang Super Awesome

Yang KEENAM, jika korang beli Vivix Twin Pack dengan saya maka dah tentu secara automatik juga korang akan dapat join support group yang super awesome! Tiada paksaan dalam berbisnes tau. Support group ini hanya sebagai tempat mencari informasi tentang nutrisi dan juga ruang pertanyaan mengenai produk Shaklee. Tapi kalau korang buat keputusan untuk berbisnes, maka korang akan dapat join group yang SUPER DUPER AWESOME! Hebat kan?

jadi, jangan tunggu lama-lama lagi tau. Jika korang memang dah buat keputusan untuk mula mengamalkan Vivix, lebih baik korang jangan lepaskan peluang yang terbaik ni. Hanya perlu save nombor HP ni sahaja 018-2835 816.

mamavogue

Vivix Bantu Kawal Paras Gula Dalam Darah

Bercerita tentang paras gula tidak stabil, iaitu kecing manis, masih teringat keadaan bapa mertua saya ketika dia tiba-tiba pitam di dapur. Dalam kerisauan dan kelam kabut mak mertua saya, suami bancuhkan air gula dan suakan ke mulut bapanya. Cukuplah seteguk dua hanya untuk beri dia sedikit tenaga agar dia boleh bangun dan dialihkan ke katil. Bila di bawa ke klinik, rupa-rupanya dia dalam keadaan hypoglycemia (kekurangan gula dalam darah).

Bapa mertua memang dah lama mengidap kencing manis, sejak dari zaman mudanya kata suami. Dia hanya bergantung kepada ubat semata-mata dan tidak berapa menjaga pemakanannya. Kencing manis ini jika tidak dikawal memang paras gula jadi tak stabil, sekejap terlalu tinggi, sekejapan pula boleh jadi terlalu rendah. Ianya boleh mmudaratkan jika dibiarkan terlalu lama tidak dikawal.

Dalam banyak-banyak produk Shaklee, selain daripada ESP (Energizing Soy Protein), GLA Complex dan Vitalea, Vivix adalah antara produk yang selalu dicadangkan untuk pesakit kencing manis. Vivix mempunyai 15 jenis polifenol tumbuhan yang dipanggil resveratrol.

Bila sebut perkataan resveratrol, mesti orang semua kerut dahi. Apa benda lah resveratrol ni, dah la susah nak sebut pulak tu. Resveratrol adalah bahan yang terkandung di dalam kulit buah anggur, kekacang dan juga sesetengah buat beri. Ia bertindak sebagai antioksidan yang melindungi dan melawan radikal bebas dari merosakkan sel.

Di dalam Vivix, resveratrol diperolehi dari buah Anggur Muscadine, anggur yang besaiz seperti sebiji bola golf. Selain itu, ia juga diperolehi daripada tumbuhan yang bernama Polyganum Cuspidatum (Japanese Knotweed), Lobak Ungu dan Elderberry. Apa pula tugas resveratrol ini ya?

vivix-kencing-manis

1. Mengekalkan fungsi insulin

Insulin adalah hormon yang mengawal dan menstabilkan kandungan gula dalam darah. Apabila seseorang itu menghidap kencing manis, ianya samada pankreas tidak mampu untuk menghasilkan insulin (Type I), sel-sel badan tidak lagi bertindakbalas dengan insulin (Type II – paling biasa) ataupun ibu mengandung yang menghidap kencing manis (GDM)

2. Mencegah pembentukan AGE (Advanced Glycation End) protein

AGE terbentuk apabila gula yang berlebihan di dalam salur darah terkumpul dan ‘terikat’ dengan protein dan membentuk molekul yang merbahaya. Sel dan molekul yang terbentuk akan menyebabkan faktor penuaan tubuh badan berlaku lebih cepat dari biasa.

Saya kongsikan di sini beberapa testimoni pesakit kencing manis yang mendapat manafaat dengan mengamalkan Vivix secara konsisten.

Berpuas hati dengan Vivix sehingga nak beli satu set promosi (Beli 6 percuma 1)
Berpuas hati dengan Vivix sehingga nak beli satu set promosi (Beli 6 percuma 1)

 

Pesakit diabetes selama 14 tahun kini bebas menikmati hidup setelah 7 bulan konsisten dengan Vivix
Pesakit diabetes selama 14 tahun kini bebas menikmati hidup setelah 7 bulan konsisten dengan Vivix

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan dan konsultasi mengenai Vivix Shaklee ini. Ianya adalah minuman botanikal yang kaya antioksidan dan bertindak terus hingga ke tahap selular. Nak tahu perkara yang lagi hebat, setiap pembelian 2 botol Vivix, anda layak mendapat keahlian PERCUMA seumur hidup dan bonus tunai di bulan berikutnya.

signature

mamavogue

selfpromo

Y.E.S Shaklee ; Tingkatkan Kesihatan Secara Keseluruhan Dengan Vivix

Biasanya, bila kita dengar pasal sesuatu supplement atau produk yang boleh mengubati hampir semua jenis penyakit mesti kita rasa ‘Eh ye ke ni? Boleh percaya ke?’ Saya tak pasti tentang produk lain tapi saya amat yakin dengan Vivix Shaklee. Sebabnya ia adalah hasil dari penyelidikan bertahun-tahun dan menjalani ujian klinikal bagi memastikan keberkesanannya.

Bahan utama dalam Vivix Shaklee adalah Anggur Muscadine, sejenis anggur liar bersaiz seperti bola golf dan mempunyai 20 kromosom (sebab itu ianya mempunyai fungsi imun yang tinggi dan tahap antioksidan yang lebih kukuh). Selain itu, bahan yang terdapat di dalam Vivix ialah Lobak Ungu (Purple Carrot), Elderberry dan Polyganum Cuspidatum (Knotweed Jepun). Bahan-bahan ini kaya dengan polifenol dan resveratrol.

Vivix Shaklee

Y.E.S Shaklee pula adalah singkatan dari Young Entrepreneur System yang ditawarkan oleh Shaklee dan Vivix adalah dibawah Set Healthy Young Living. Sesiapa sahaja layak mendapat apa yang ditawarkan dengan pembelian 2 botol Vivix dengan diskaun 5%. Selain diskaun, ada banyak lagi yang ditawarkan di bawah Program Y.E.S ini

~ Pendaftaran sebagai ahli secara PERCUMA (Jimat RM69)

~ Sebotol Vitalea Iron Formula PERCUMA (Bernilai RM94)

~ Pulangan Tunai (pada 15hb berikutnya – bernilai RM30++)

~ Pembelian seterusnya dengan harga ahli (Jimat 15-20% setiap produk)

~ ‘Matching Bonus’ iaitu Pulangan Tunai Berganda (terma & syarat)

Sebenarnya ada banyak lagi tawaran hebat yang akan diterima sekiranya benar-benar berminat dengan Program Y.E.S ni. Lebih-lebih lagi jika mendaftar dibawah group yang betul dan serius. Setiap ahli akan diberi maklumat terkini dan dibimbing sepenuhnya sekiranya berminat untuk memulakan bisnes online bersama Shaklee. Saya amat mengalu-alukan surirumah terutamanya menyertai saya menjana pendapatan hanya di hujung jari.

Hanya whatsapp/sms atau call nombor 018 2835 816 sekiranya berminat mengetahui lebih lanjut!

signature

RAHA MOHD ISKAK

018-2835 816