Impian Memiliki Kulit Bebas Jerawat dan Kesan Parut

Saya akui, saya bukan jenis yang sangat menjaga kulit muka sejak zaman sekolah lagi. Saya tidak memiliki ritual penjagaan yang sempurna iaitu dengan penggunaan pencuci muka, toner, krim siang dan malam apetah lagi serum atau masker. Sejak tingkatan tiga, kulit saya mula berminyak dan berjerawat terutama ketika datang bulan. Bila mula bekerja, saya ada juga mencuba beberapa jenis produk kecantikan kulit namun hasilnya hampa. Maka, niat untuk memiliki kulit bebas jerawat seakan tidak kesampaian.

Kulit saya jenis yang berminyak, keseluruhannya. Menjelang tengahari, kulit saya akan menjadi lebih berminyak dan mudah kotor. Setiap hari, saya akan mencuci muka dan menggunakan krim pelembap sahaja. Jika berbedak, jerawat akan menjadi lebih parah!

Dipendekkan cerita, awal tahun 2016 hari tu upline Shaklee kongsikan satu ilmu untuk membersihkan dan mencantikkan kulit dalam masa 1 bulan bersama Sustained Released Vita C Plus Shaklee. Hanya dengan Vitamin C je tau. Beliau kongsikan cara pengambilan yang betul dan jadual yang sepatutnya untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

Cuba perhatikan testimoni-testimoni yang saya kongsikan ni. Teruja kan tengok kesan Vitamin C pada kulit diorang! Syaratnya cuma satu, konsisten dan disiplin!

testi_vita C1

 

testi_vita _C2

Maka pada bulan Februari, bermula la projek mencantikkan kulit dengan Vitamin C ni. Kami buat secara berkumpulan, barulah sentiasa bersemangat dan bermotivasi, kan. Itulah kelebihan mendaftar Shaklee bersama kami..hihihi. Dan hasilnya setelah 2 bulan, kulit saya kurang berminyak dan susah dihinggapi jerawat. Ini baru 2 bulan tau! Saya akan teruskan pengambilan mengikut jadual sehingga mendapat hasil yang memuaskan hati.

testimoni_vita_C
Inilah wajah tuan tanah Diary Nutrisi Mama

Sekarang ini, kulit saya kelihatan lebih bersih dan cerah. Takde la kusam, tak sekata dan berminyak macam dulu-dulu. Kalau pun nak datang bulan, hanya jerawat kecil yang muncul dan tak kekal lama. Sekejapan je dah kecut! Alhamdulillah.. akhirnya impian saya nak memiliki kulit bebas jerawat dan kesan parut bakal menjadi nyata. Banyak rupanya kebaikan Vitamin C ni selain untuk kulit. Salah satunya, sebagai ejen detoks. Haa.. yang tu tak dapat la nak cerita semua kat sini. Nanti saya sambung di entry akan datang.

Buat yang berminat untuk ketahui rahsia mencantikkan kulit dengan Vitamin C Shaklee ni, bole lah whatsapp atau sms saya di 018-2835816. Insya Allah saya akan cuba guide sehingga berjaya.

signature

mamavouge

selfpromo

Y.E.S Shaklee ; Tingkatkan Kesihatan Secara Keseluruhan Dengan Vivix

Biasanya, bila kita dengar pasal sesuatu supplement atau produk yang boleh mengubati hampir semua jenis penyakit mesti kita rasa ‘Eh ye ke ni? Boleh percaya ke?’ Saya tak pasti tentang produk lain tapi saya amat yakin dengan Vivix Shaklee. Sebabnya ia adalah hasil dari penyelidikan bertahun-tahun dan menjalani ujian klinikal bagi memastikan keberkesanannya.

Bahan utama dalam Vivix Shaklee adalah Anggur Muscadine, sejenis anggur liar bersaiz seperti bola golf dan mempunyai 20 kromosom (sebab itu ianya mempunyai fungsi imun yang tinggi dan tahap antioksidan yang lebih kukuh). Selain itu, bahan yang terdapat di dalam Vivix ialah Lobak Ungu (Purple Carrot), Elderberry dan Polyganum Cuspidatum (Knotweed Jepun). Bahan-bahan ini kaya dengan polifenol dan resveratrol.

Vivix Shaklee

Y.E.S Shaklee pula adalah singkatan dari Young Entrepreneur System yang ditawarkan oleh Shaklee dan Vivix adalah dibawah Set Healthy Young Living. Sesiapa sahaja layak mendapat apa yang ditawarkan dengan pembelian 2 botol Vivix dengan diskaun 5%. Selain diskaun, ada banyak lagi yang ditawarkan di bawah Program Y.E.S ini

~ Pendaftaran sebagai ahli secara PERCUMA (Jimat RM69)

~ Sebotol Vitalea Iron Formula PERCUMA (Bernilai RM94)

~ Pulangan Tunai (pada 15hb berikutnya – bernilai RM30++)

~ Pembelian seterusnya dengan harga ahli (Jimat 15-20% setiap produk)

~ ‘Matching Bonus’ iaitu Pulangan Tunai Berganda (terma & syarat)

Sebenarnya ada banyak lagi tawaran hebat yang akan diterima sekiranya benar-benar berminat dengan Program Y.E.S ni. Lebih-lebih lagi jika mendaftar dibawah group yang betul dan serius. Setiap ahli akan diberi maklumat terkini dan dibimbing sepenuhnya sekiranya berminat untuk memulakan bisnes online bersama Shaklee. Saya amat mengalu-alukan surirumah terutamanya menyertai saya menjana pendapatan hanya di hujung jari.

Hanya whatsapp/sms atau call nombor 018 2835 816 sekiranya berminat mengetahui lebih lanjut!

signature

RAHA MOHD ISKAK

018-2835 816