Promosi Twin Pack Vivix Untuk November 2017

Welcome November! Sedar tak sedar kita dah sampai ke penghujung tahun 2017 rupanya. Sekejapan je rasa masa berlalu. Bulan ni Shaklee ada promosi hebat dan berbaloi-baloi untuk semua. Promosi yang memberi manafaat kepada semua ahli keluarga gitu.

Build a stronger health foundation for yourself and your family this November 2017 with great savings!

Dalam entry yang lepas saya ada cerita pasal UNTUNGNYA BELI VIVIX TWIN PACK kan.. So bulan ni, Shaklee bagi satu lagi promosi yang berbaloi-baloi yang bisa membuatkan korang tak lena tidur selagi tak sambar 1 set Vivix.

 

 

Untuk bulan November, setiap pembelian Vivix Twin Pack korang akan dapat TAMBAHAN 5% DISKAUN dari harga yang ditawarkan. Untungkan? Dahla secara automatik jadi ahli lepas tu dapat beli dengan harga ahli dan lagi bulan depan pada 15hb akan dapat bonus tunai pula masuk dalam akaun.

Aishh Shaklee ni kan.. saja je nak buat saya jeles dengan uolls yang beli pada bulan ni. Best sangat promosi macam ni. Dan satu lagi promosi untuk seluruh ahli keluarga pula. Bukan saja mak dan ayah, anak pun boleh menikmati Shaklee dengan harga promosi.

 

 

Dengan pembelian sebanyak lebih kurang RM450 (100uv) korang layak mendapat diskaun 20% untuk pembelian Vita E Complex atau GLA Complex. Wow! Jimat lagi 20%. Untuk anak pula, dapatkan Vitalea For Children Beli 3 botol PERCUMA 1 botol. VFC ini rasa dia macam gula-gula anggur yang sedap. Ianya mempunyai vitamin dan mineral yang lengkap untuk keperluan nutrisi anak-anak setiap hari.

Jangan tunggu lama-lama uolls. Cepat-cepat HUBUNGI saya untuk dapatkan set masing-masing sementara ada promosi berbaloi-baloi ni!

mamavogue

 

Kenapa Beli Twin Pack Vivix Lebih Menguntungkan

Kalau uolls kenal produk Shaklee, confirm uolls kenal dengan satu killer produk ni iaitu Vivix. Vivix adalah minuman botanikal yang tinggi dengan antioksidan yang membantu melindungi sel badan dari serangan radikal bebas. Ianya membantu memperbaiki DNA dan meningkatkan tenaga sel.

Sebenarnya ada banyak lagi kebaikan Vivix ni. Ianya membantu kita memelihara organ dan tubuh badan secara menyeluruh kerana ia bertindak terus ke tahap sel. Tapi kali ni saya nak beritahu kenapa beli Twin Pack Vivix (2 botol Vivix) adalah lebih berbaloi dan menguntungkan.

Vivix Shaklee

Keahlian Percuma

Yang PERTAMA, apabila kita beli 2 botol Vivix secara automatik kita akan dapat keahlian seumur hidup secara PERCUMA. Haa.. siapa tak suka benda percuma kan? Keahlian Shaklee adalah berharga RM69 tau! Tapi disebabkan korang beli 2 botol Vivix, maka dah tak perlu lagi nak bayar yuran keahlian tu.

Penjimatan Sehingga RM200

Yang KEDUA, sudahlah dapat jimat RM69 (yuran keahlian) JIMAT lagi hampir RM200 sebab dapat beli Vivix dengan harga ahli! Memang berbaloi-baloi sangat kan?

Penghantaran PERCUMA

Yang KETIGA, tiada kos penghantaran untuk pembelian Vivix! Jimat lagi RM10 kan? Banyaknyaa dapat jimat bila beli Twin Pack Vivix ni.

Bonus Tunai

Yang KEEMPAT pun sangat best. Keahlian percuma, jimat lagi ratusan ringgit. Lepas tu Shaklee bagi pula bonus TUNAI pada 15 haribulan seterusnya. Contohnya, jika Vivix Twin Pack dibeli pada bulan Oktober, maka 15hb November korang akan dapat ka-ching $$ dalam akaun..

Dapat Keistimewaan Sebagai Ahli

Yang KELIMA, disebabkan korang dah automatik menjadi ahli maka ada banyak keistimewaan yang Shaklee sediakan untuk korang rebut. Ruang dan peluang untuk menjadi lebih sihat, lebih cergas dan menjalani kehidupan yang lebih baik. Paling utama, dapat la korang borong produk Shaklee dengan HARGA AHLI. Senang kan? Tak perlu buang masa survey harga sana sini.

Dapat Join GROUP Yang Super Awesome

Yang KEENAM, jika korang beli Vivix Twin Pack dengan saya maka dah tentu secara automatik juga korang akan dapat join support group yang super awesome! Tiada paksaan dalam berbisnes tau. Support group ini hanya sebagai tempat mencari informasi tentang nutrisi dan juga ruang pertanyaan mengenai produk Shaklee. Tapi kalau korang buat keputusan untuk berbisnes, maka korang akan dapat join group yang SUPER DUPER AWESOME! Hebat kan?

jadi, jangan tunggu lama-lama lagi tau. Jika korang memang dah buat keputusan untuk mula mengamalkan Vivix, lebih baik korang jangan lepaskan peluang yang terbaik ni. Hanya perlu save nombor HP ni sahaja 018-2835 816.

mamavogue

Impian Memiliki Kulit Bebas Jerawat dan Kesan Parut

Saya akui, saya bukan jenis yang sangat menjaga kulit muka sejak zaman sekolah lagi. Saya tidak memiliki ritual penjagaan yang sempurna iaitu dengan penggunaan pencuci muka, toner, krim siang dan malam apetah lagi serum atau masker. Sejak tingkatan tiga, kulit saya mula berminyak dan berjerawat terutama ketika datang bulan. Bila mula bekerja, saya ada juga mencuba beberapa jenis produk kecantikan kulit namun hasilnya hampa. Maka, niat untuk memiliki kulit bebas jerawat seakan tidak kesampaian.

Kulit saya jenis yang berminyak, keseluruhannya. Menjelang tengahari, kulit saya akan menjadi lebih berminyak dan mudah kotor. Setiap hari, saya akan mencuci muka dan menggunakan krim pelembap sahaja. Jika berbedak, jerawat akan menjadi lebih parah!

Dipendekkan cerita, awal tahun 2016 hari tu upline Shaklee kongsikan satu ilmu untuk membersihkan dan mencantikkan kulit dalam masa 1 bulan bersama Sustained Released Vita C Plus Shaklee. Hanya dengan Vitamin C je tau. Beliau kongsikan cara pengambilan yang betul dan jadual yang sepatutnya untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

Cuba perhatikan testimoni-testimoni yang saya kongsikan ni. Teruja kan tengok kesan Vitamin C pada kulit diorang! Syaratnya cuma satu, konsisten dan disiplin!

testi_vita C1

 

testi_vita _C2

Maka pada bulan Februari, bermula la projek mencantikkan kulit dengan Vitamin C ni. Kami buat secara berkumpulan, barulah sentiasa bersemangat dan bermotivasi, kan. Itulah kelebihan mendaftar Shaklee bersama kami..hihihi. Dan hasilnya setelah 2 bulan, kulit saya kurang berminyak dan susah dihinggapi jerawat. Ini baru 2 bulan tau! Saya akan teruskan pengambilan mengikut jadual sehingga mendapat hasil yang memuaskan hati.

testimoni_vita_C
Inilah wajah tuan tanah Diary Nutrisi Mama

Sekarang ini, kulit saya kelihatan lebih bersih dan cerah. Takde la kusam, tak sekata dan berminyak macam dulu-dulu. Kalau pun nak datang bulan, hanya jerawat kecil yang muncul dan tak kekal lama. Sekejapan je dah kecut! Alhamdulillah.. akhirnya impian saya nak memiliki kulit bebas jerawat dan kesan parut bakal menjadi nyata. Banyak rupanya kebaikan Vitamin C ni selain untuk kulit. Salah satunya, sebagai ejen detoks. Haa.. yang tu tak dapat la nak cerita semua kat sini. Nanti saya sambung di entry akan datang.

Buat yang berminat untuk ketahui rahsia mencantikkan kulit dengan Vitamin C Shaklee ni, bole lah whatsapp atau sms saya di 018-2835816. Insya Allah saya akan cuba guide sehingga berjaya.

signature

mamavouge

selfpromo

Y.E.S Shaklee ; Tingkatkan Kesihatan Secara Keseluruhan Dengan Vivix

Biasanya, bila kita dengar pasal sesuatu supplement atau produk yang boleh mengubati hampir semua jenis penyakit mesti kita rasa ‘Eh ye ke ni? Boleh percaya ke?’ Saya tak pasti tentang produk lain tapi saya amat yakin dengan Vivix Shaklee. Sebabnya ia adalah hasil dari penyelidikan bertahun-tahun dan menjalani ujian klinikal bagi memastikan keberkesanannya.

Bahan utama dalam Vivix Shaklee adalah Anggur Muscadine, sejenis anggur liar bersaiz seperti bola golf dan mempunyai 20 kromosom (sebab itu ianya mempunyai fungsi imun yang tinggi dan tahap antioksidan yang lebih kukuh). Selain itu, bahan yang terdapat di dalam Vivix ialah Lobak Ungu (Purple Carrot), Elderberry dan Polyganum Cuspidatum (Knotweed Jepun). Bahan-bahan ini kaya dengan polifenol dan resveratrol.

Vivix Shaklee

Y.E.S Shaklee pula adalah singkatan dari Young Entrepreneur System yang ditawarkan oleh Shaklee dan Vivix adalah dibawah Set Healthy Young Living. Sesiapa sahaja layak mendapat apa yang ditawarkan dengan pembelian 2 botol Vivix dengan diskaun 5%. Selain diskaun, ada banyak lagi yang ditawarkan di bawah Program Y.E.S ini

~ Pendaftaran sebagai ahli secara PERCUMA (Jimat RM69)

~ Sebotol Vitalea Iron Formula PERCUMA (Bernilai RM94)

~ Pulangan Tunai (pada 15hb berikutnya – bernilai RM30++)

~ Pembelian seterusnya dengan harga ahli (Jimat 15-20% setiap produk)

~ ‘Matching Bonus’ iaitu Pulangan Tunai Berganda (terma & syarat)

Sebenarnya ada banyak lagi tawaran hebat yang akan diterima sekiranya benar-benar berminat dengan Program Y.E.S ni. Lebih-lebih lagi jika mendaftar dibawah group yang betul dan serius. Setiap ahli akan diberi maklumat terkini dan dibimbing sepenuhnya sekiranya berminat untuk memulakan bisnes online bersama Shaklee. Saya amat mengalu-alukan surirumah terutamanya menyertai saya menjana pendapatan hanya di hujung jari.

Hanya whatsapp/sms atau call nombor 018 2835 816 sekiranya berminat mengetahui lebih lanjut!

signature

RAHA MOHD ISKAK

018-2835 816