Cara Terbaik Miliki Kereta Idaman Hati

 

Siapa sini tak minat kereta, cer angkat tangan? Hahaa.. Kereta di zaman ini memang dah jadi satu keperluan kerana ia memudahkan kita untuk berurusan. Tetapi berapa ramai yang kuburkan aje minat tu sebab tak mampu? Bukan sahaja tak mampu bayar deposit malah bayaran bulanan pun jenuh nak cukupkan setiap bulan.

Dalam post SEBELUM ni saya ada beritahu tentang jenis-jenis bonus tunai dalam Shaklee, kali ni saya kongsikan cara nak dapatkan bonus untuk C yang kedua iaitu CAR.

Dalam Shaklee, CAR ini tak bermaksud kita dapat sebuah kereta tetapi kita dapat dalam bentuk bonus juga setiap bulan. Jadi terpulanglah kereta jenis apa yang mahu kita beli, cuma Shaklee bantu dengan bayaran bonus yang khas. Best ke best?

Untuk dapatkan bonus kereta ni, tentulah ada kelayakan dan kiraannya. Semua pengedar yang berpangkat Supervisor dan ke atas dan efektif layak untuk dapat bonus ini jika cukup syaratnya.

Satu perkara yang sangat mengujakan ialah, Shaklee akan meraikan pengedar Shaklee yang layak menerima bonus kereta ini di National Conference. Simboliknya mereka akan mendapat replika kunci kereta seperti dalam gambar di bawah. Haaa bestkan..dah la dapat bonus kereta setiap bulan, diraikan pula dengan meriah oleh Shaklee.

Dalam Shaklee, semua kemudahan berbisnes dah disediakan. Siap dengan teknik marketing, maklumat lengkap tentang produk malah maklumat kajian-kajian yang dijalankan terhadap semua produk pun mudah untuk diperolehi. Apa yang perlu kita buat hanyalah rebut peluang yang ada supaya kita dapat menikmati semua kemudahan dan kelebihan yang Shaklee sediakan.

Lagi satu, dah tentulah pilihan mentor dan kumpulan yang betul pun penting. Dalam kumpulan Team Mamavogue yang dinaungi oleh Stargazer dan iReach, kami sentiasa dibimbing dan disokong dari kiri kanan atas dan bawah supaya berhati kental dan tak mudah kalah pada rejection.

Jika uolls ada perancangan nak memiliki kereta idaman hati, jangan tunggu lama-lama untuk hubungi saya. Tak susah pun, hanya satu klik di icon Whatsapp kat bawah ni. Jom sama-sama kita capai impian kita satu persatu!

2 thoughts on “Cara Terbaik Miliki Kereta Idaman Hati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.