Cara Mudah Mendapatkan Produk Shaklee Secara Percuma

Bagi surirumah sepenuh masa seperti saya, agak sukar nak berbelanja untuk diri sendiri sebab tiada pendapatan yang tetap kan? Nak tahu rahsia kekal sihat dan cergas bersama Shaklee tanpa perlu berbelanja lebih? Mari teruskan membaca artikel ini!

Perkara pertama yang perlu dilakukan adalah dengan mendaftarkan diri sebagai ahli Shaklee yang sah. Ada dua cara untuk mendaftarkan diri sebagai ahli Shaklee iaitu dengan bayaran RM65.00 ataupun PERCUMA dengan pembelian 200uv (jumlah mata terkumpul).

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

  • Pembelian setiap produk dengan harga yang lebih murah iaitu 15% hingga 20% dari harga jualan
  • Pembelian yang lebih berbaloi-baloi dengan setiap promosi bulanan dari Shaklee
  • Boleh membuat pembelian melalui laman web Shaklee2u dengan mudah dan cepat
  • Kos pos kadar rata yang menjimatkan seluruh Malaysia
  • Bonus tunai yang akan diberikan pada bulan berikutnya sekiranya pembelian mencapai minimum 150uv

Banyak kan kelebihan bila mendaftar sebagai ahli Shaklee yang sah? Paling utama kita dapat berjimat dan terus menikmati produk Shaklee dengan sepenuhnya. Tapi bukan setakat itu sahaja tau. Bagi yang ada perancangan untuk membuat bisnes bersama Shaklee, ada banyak lagi kelebihan yang Shaklee sediakan.

Ingin membuat bisnes Shaklee? Ini kelebihan yang perlu diketahui

  • Untung Runcit – Yang pertama dah tentulah keuntungan tunai yang kita dapat hasil jualan produk Shaklee kepada pelanggan
  • Bonus Kumpulan Peribadi – yang ini adalah bonus dari hasil jualan terkumpul selama sebulan setiap bulan.
  • Bonus Kepimpinan – apabila kita sudah ada kumpulan kita sendiri, kita bertanggungjawab ke atas anak-anak bisnes kita. Maka Shaklee dengan baik hati memberi bonus kepimpinan ini tanpa mengusik sedikitpun bonus anak bisnes kita.
  • Bonus Infiniti – iaitu bonus tanpa had. Bonus kita dibayar mengikut hasil usaha kerja keras kita setiap bulan. So jangan risau ok, tugas kita cuma berkongsi kebaikan Shaklee dengan semua orang.
  • Bonus Kereta – yang ini kita takkan dapat sebiji kereta pun dari Shaklee tetapi kita akan dapat bonus dalam bentuk tunai dan boleh la kita gunakan untuk membayar bulanan kereta sedia ada!
  • Program Duta Emas – satu program yang membolehkan kita melebarkan sayap perniagaan ke peringkat antarabangsa
  • Trip Lawatan Antarabangsa dan Umrah Ziarah – Trip melancong 6 bintang bersama Shaklee dan ditaja sepenuhnya bersama wang belanja.

Daftar Shaklee bersama Team Mamavogue

Saya yakin ada banyak team Shaklee yang hebat di luar sana termasuk juga team saya. Jadi tak usah pening memilih, saya akan senaraikan kenapa kena daftar Shaklee dengan Team Mamavogue yang terbaik ni

  • Team Mamavogue dinaungi oleh group Shaklee yang hebat iaitu iReach Group.
  • Kami mempunyai support group yang mempunyai ukhwah yang kukuh dan bersaing secara sihat. Kami sentiasa saling berkongsi dan bertukar-tukar ilmu dan kepakaran
  • Saya sebagai business leader akan membimbing dan memberi sepenuh perhatian kepada anak-anak bisnes yang berminat menjana pendapatan dan memajukan diri
  • Sebagai suri rumah, saya ada masa terluang untuk berjumpa secara berdepan, coaching secara face to face dan juga secara dalam talian jika di luar kawasan
  • Saya sangat mementingkan semangat bekerjasama dalam satu pasukan
  • Kelebihan saya yang tinggal berdekatan dengan HQ Shaklee memudahkan saya untuk membeli produk dan menghadiri kelas-kelas nutrisi yang diadakan

Jadi bagaimana nak dapatkan Vitamin atau produk Shaklee secara percuma? Mudah sahaja caranya. Saya terangkan sedikit di sini, dan uolls boleh hubungi saya untuk penerangan yang lebih lanjut ya. Caranya paling mudah, promosikan sahaja vitamin atau produk Shaklee dikalangan kawan-kawan, saudara mara dan jiran tetangga. Kumpulkan order dan buat pembelian. Anda akan terkejut dengan jumlah sebenar harga barangan tersebut sehingga boleh mendapatkan vitamin anda secara percuma!

Jangan berlengah lagi. Makin lama anda tunggu makin jauh peluang nak berjaya bersama dalam Shaklee. Terus hubungi saya untuk dapatkan maklumat lanjut tentang bisnes yang hebat ini. Klik saja icon Whatsapp atau Contact Me di bawah ya..

 

2 thoughts on “Cara Mudah Mendapatkan Produk Shaklee Secara Percuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.