Cara Mudah Turunkan Kadar Gula Pesakit Kencing Manis

Kencing manis ni penyakit keturunan ke? Ramai sebenarnya yang anggap macam tu. Sebenarnya kencing manis bukan lah satu penyakit keturunan, tetapi disebabkan kita dibesarkan dengan gaya hidup dan pemakanan yang sama maka kebarangkalian kita dapat penyakit yang sama tu sangat besar.

Biasanya pesakit kencing manis ni terpaksa ambil ubat untuk mengawal kadar gula dalam darah. Ubat pula perlu diambil setiap hari dan perlu berjumpa doktor mengikut jadual dan temujanji yang ditetapkan.

Kali ni saya nak kongsikan satu rahsia bagaimana nak kawal dan kurangkan kadar gula dalam darah dengan cara yang lebih sihat. Selain diet pemakanan yang seimbang untuk pesakit diabetes, suplemen yang sesuai juga boleh diamalkan. Dalam banyak-banyak vitamin Shaklee saya lebih suka cadangkan Vivix.

Vivix adalah sirap anggur premium dan lazat yang dihasilkan daripada Polygonum Cospidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan juga Lobak Ungu. Ianya tiada perasa tambahan, tiada bahan pengawet dan juga tiada bahan pewarna. Vivix adalah 100% campuran ekstrak tumbuhan botani khas.

Orang kencing manis ni, sel badan dia tidak bertindakbalas dengan insulin. Walaupun insulin terus dikeluarkan oleh pankreas, tapi sel badan tidak menyerap dengan baik, makanya sel-sel ni tak dapat nak tukarkan gula dalam badan kepada tenaga. Sebab itulah pesakit kencing manis selalu merasa letih dan lesu.

Vivix ini bertindak hingga ke tahap selular, ianya kaya dengan antioksidan yang membantu menentang radikal bebas dan memelihara sel dari kerosakan. Saya sendiri pun amalkan Vivix untuk kekal cergas bertenaga!

Saya sertakan sekali testimoni-testimoni Vivix Shaklee sebagai bukti berapa ramai dah dapat kebaikan daripada mengamalkannya. Tak rasa maka tak tahu. Dah rasa pasti nak order bertalu-talu..

Tiada apa yang lebih menggembirakan anak apabila kadar gula mak yang berumur 64 tahun turun dan lebih stabil

..

 

Ayah lebih sihat dan cergas untuk melakukan kerja harian setelah amalkan Vivix

..

 

Terkejut apabila tahap gula tak naik dengan tinggi walaupun ambil makanan manis

..

Bila amalkan Vivix, kadar gula ketara turun dan rasa lerbih sihat dan cergas

..

Kadar gula turun, buah pinggang juga sihat

..

Hubungi saya dengan hanya satu klik di icon Whatsapp di bawah ya. Atau uolls boleh terus membuat order DI SINI.

mamavogue

Pakej Pelancongan Taraf 6 Bintang Tanpa Perlu Keluar Duit

Tajuk saja bagi gempak kan? Pakej pelancongan bertaraf 6 bintang tanpa perlu keluarkan duit walau satu sen pun. Tapi ini memang kisah besar, bukan sengaja di reka-reka. Apa yang diperlukan cuma semangat yang kuat dan hati yang kental.

Macam mana nak dapat melancong percuma macam ni? Kalau uolls nak tahu, ini lah salah satu dari 3C yang saya ceritakan DI SINI. C yang ketiga iaitu Convention/Conference. Part yang terpaling best, uolls boleh bawa suami, anak, mak, ayah, mertua malah adik beradik sekali okeh! Mana ada company yang nak sponsor pelancongan keluarga macam ni? Ada! Shaklee la tu..

Convention/conference Shaklee ni ada beberapa jenis trip sebenarnya. Trip antarabangsa iaitu pelancongan ke negara Eropah, menghadiri convention di Amerika Syarikat dan trip umrah-ziarah bagi pengedar Shaklee yang beragama Islam. Best ke best?

Replika tiket untuk Mediterranian Cruise ke 3 buah negara dan Regional Trip ke Bangkok

Untuk pengetahuan uolls, saya senaraikan sedikit trip-trip yang telah dan akan Shaklee berikan kepada pengedar Shaklee yang layak.

Pada tahun 2014 – trip ke konvensyen di Amerika Syarikat iaitu di Los Angeles dan San Francisco

Umrah ziarah di Istanbul sebelum ke Mekah dan Madinah.

Pada tahun 2015 – trip pelancongan ke Italy.

Umrah ziarah di Abu Dhabi dan Dubai sebelum ke Mekah dan Madinah.

Pada tahun 2016 – trip ke konvensyen di Amerika Syarikat iaitu di Orlando, Florida

Umrah Ziarah adalah di Jordan sebelum ke Mekah dan Madinah.

Pada tahun 2017 – trip pelancongan ke Jepun.

Umrah Ziarah di Istanbul sebelum ke Mekah dan Madinah.

Pada tahun 2018 – Shaklee menyediakan pakej pelancongan di atas kapal mewah Symphony Of The Sea ke 3 buah negara Mediterranian iaitu Sepanyol, Perancis dan Italy.

Pilihan untuk trip umrah ziarah juga ada.

Pada tahun 2019 – Trip ke kovensyen di Amerika Syarikat iaitu di Las Vegas dan San Francisco dan juga pilihan umrah ziarah.

Selain trip antarabangsa, ada juga trip dalam negara dan penginapan 2 malam di Sunway Hotel dan Resort sempena National Convention Shaklee. Kemudian, pada tahun 2016 Shaklee menghadiahkan pakej pelayaran ke Langkawi – Phuket – Pulau Pinang. Tahun 2017 pula Shaklee menyediakan trip serantau iaitu pelancongan di negara Thailand.

Penatnya menaip dan mengingati semua trip-trip yang Shaklee sediakan..fuhh! Kalau nak diceritakan dengan lebih terperinci termasuk hadiah-hadiah misteri, makanan halal yang disediakan dan juga aktiviti yang dilakukan, tak cukup nak letak semua dalam satu artikel ni tau.

Sebab tu sangat berbaloi untuk semua pengedar Shaklee dan juga uolls yang bakal mendaftar dengan saya ni merebut peluang yang ada. Paling utama, boleh bawa family tau! Boleh juga hadiahkan kepada mak ayah. Jangan risau, mereka hanya perlu bawa badan je. Segala bagasi dan penginapan semua diuruskan. Masuk bilik, beg dah pun tersedia.

Setiap trip ini layak untuk pengedar shaklee yang efektif dan menepati syarat yang ditetapkan. Jadi, bila dan menjebakkan diri dengan Shaklee tak usah tunggu lama-lama untuk rebut segala peluang yang tersedia.

Hubungi saya dengan semudah satu klik di icon whatsapp di bawah ye. Jom travel keliling dunia bersama-sama.

mamavogue

Cara Terbaik Miliki Kereta Idaman Hati

 

Siapa sini tak minat kereta, cer angkat tangan? Hahaa.. Kereta di zaman ini memang dah jadi satu keperluan kerana ia memudahkan kita untuk berurusan. Tetapi berapa ramai yang kuburkan aje minat tu sebab tak mampu? Bukan sahaja tak mampu bayar deposit malah bayaran bulanan pun jenuh nak cukupkan setiap bulan.

Dalam post SEBELUM ni saya ada beritahu tentang jenis-jenis bonus tunai dalam Shaklee, kali ni saya kongsikan cara nak dapatkan bonus untuk C yang kedua iaitu CAR.

Dalam Shaklee, CAR ini tak bermaksud kita dapat sebuah kereta tetapi kita dapat dalam bentuk bonus juga setiap bulan. Jadi terpulanglah kereta jenis apa yang mahu kita beli, cuma Shaklee bantu dengan bayaran bonus yang khas. Best ke best?

Untuk dapatkan bonus kereta ni, tentulah ada kelayakan dan kiraannya. Semua pengedar yang berpangkat Supervisor dan ke atas dan efektif layak untuk dapat bonus ini jika cukup syaratnya.

Satu perkara yang sangat mengujakan ialah, Shaklee akan meraikan pengedar Shaklee yang layak menerima bonus kereta ini di National Conference. Simboliknya mereka akan mendapat replika kunci kereta seperti dalam gambar di bawah. Haaa bestkan..dah la dapat bonus kereta setiap bulan, diraikan pula dengan meriah oleh Shaklee.

Dalam Shaklee, semua kemudahan berbisnes dah disediakan. Siap dengan teknik marketing, maklumat lengkap tentang produk malah maklumat kajian-kajian yang dijalankan terhadap semua produk pun mudah untuk diperolehi. Apa yang perlu kita buat hanyalah rebut peluang yang ada supaya kita dapat menikmati semua kemudahan dan kelebihan yang Shaklee sediakan.

Lagi satu, dah tentulah pilihan mentor dan kumpulan yang betul pun penting. Dalam kumpulan Team Mamavogue yang dinaungi oleh Stargazer dan iReach, kami sentiasa dibimbing dan disokong dari kiri kanan atas dan bawah supaya berhati kental dan tak mudah kalah pada rejection.

Jika uolls ada perancangan nak memiliki kereta idaman hati, jangan tunggu lama-lama untuk hubungi saya. Tak susah pun, hanya satu klik di icon Whatsapp kat bawah ni. Jom sama-sama kita capai impian kita satu persatu!

Bisnes Yang Sesuai Buat Surirumah Bekerja Dari Rumah

Bisnes Shaklee ni adalah bisnes yang paling sesuai buat surirumah sepenuh masa sebab kita hanya perlu bekerja dari rumah. Hanya perlu telefon pintar dan juga internet. Jika ada komputer riba tu dah memang bonus sangat kerana ianya lebih memudahkan urusan.

Jika dalam post sebelum ini saya ada ceritakan tentang 3C yang Shaklee TAWARKAN, kali ini saya nak fokus pada C yang pertama iaitu CASH. Bonus tunai Shaklee lebih dari sekadar bayaran mengikut peratusan pada jualan setiap bulan. Ada banyak lagi jenis bonus yang Shaklee tawarkan termasuk untung runcit dari jualan produk.

1) BONUS PERIBADI

Bonus ini adalah dari kiraan jumlah jualan dan mata UV yang dikumpul setiap bulan. Jumlah minimum UV yang diperlukan untuk melayakkan kita mendapat bonus adalah sebanyak 150uv. Setiap awal bulan mata UV  semua Pengedar akan di reset kepada 0uv dan bonus di kira dari jumlah jualan sehingga ke penghujung setiap bulan.

 

2) BONUS KEPIMPINAN

Bonus ini khas buat Pengedar Shaklee yang berpangkat Supervisor dan ke atas yang efektif setiap bulan. Peratus bonus ini meningkat mengikut kenaikan pangkat dalam Shaklee. Lebih ramai Business Leader yang efektif di dalam kumpulan kita, lebih besar kiraan bonus ini. Ianya adalah bonus dari Shaklee sebagai menghargai usaha kita menguruskan kumpulan dan membimbing pengedar di bawah kita.

3) BONUS INFINITI

Bonus ini dibayar setiap bulan kepada pengedar Shaklee yang berpangkat Coordinator dan ke atas dan kekal efektif. Peratusan bonus dikira dari jumlah jualan keseluruhan sesebuah organisasi/kumpulan pada bulan tersebut.

Apa yang penting, Shaklee tak pernah sekali pun missed bayar bonus kepada semua pengedar yang layak setiap 15 haribulan. Bagi surirumah seperti saya, ianya sangat membantu untuk membuat simpanan sendiri dan keluarga demi masa hadapan. Siapa kata surirumah tak perlu wang sendiri, kan?

Kalau dah berminat tu jangan segan silu klik saja pada icon Whatsapp di bawah ya. Saya akan jelaskan dengan lebih lanjut bagaimana membuat kiraan bonus ini supaya kita boleh tulis gaji kita sendiri setiap bulan!

mamavogue

Kelebihan Menjadi Business Leader Shaklee Yang Aktif

Dalam post sebelum ini, saya ada maklumkan tentang KELEBIHAN apabila kita memulakan bisnes bersama Shaklee. Tapi kali ni saya nak kongsikan dengan lebih jelas apa sebenarnya Pelan Perniagaan Shaklee ni. Dengan kata mudah, tawaran hebat dan bonus yg kita layak dapat sekiranya kita menjadi business leader yang aktif dan efektif.

Pertama sekali, saya nak ceritakan tentang 3C iaitu CASH, CAR AND CONVENTION. 3C ini adalah yang paling asas yang layak diterima sekiranya kita seorang pengedar Shaklee yang produktif.

1) CASH

Cash atau tunai ini terbahagi kepada beberapa jenis bonus iaitu keuntungan runcit hasil jualan produk Shaklee, bonus yang diperolehi dari jumlah kutipan UV (minimum 150uv) dan jumlah jualan setiap bulan, bonus kepimpinan dari jumlah UV kumpulan dan juga bonus kenaikan pangkat dan efektif setiap bulan.

Bonus-bonus ini akan dimasukkan ke dalam akaun pada setiap 15haribulan bulan berikutnya. Lagi banyak jualan kita, lagi besar organisasi kita, lebih banyak bonus yang kita dapat kerana bonus Shaklee adalah infiniti. Siapa buat, dia dapat!

2) CAR

Bonus kereta ini bukanlah bermakna kita dapat sebiji kereta dari Shaklee. Tetapi ia adalah Insentif berbentuk tunai yang layak diperolehi dengan memenuhi syarat yang ditetapkan.

3) CONVENTION/CONFERENCE

Insentif yang paling ditunggu-tunggu oleh semua pengedar Shaklee adalah convention atau trip melancong bersama Shaklee bertaraf 6 bintang. Trip melancong bersama Shaklee ada dua jenis iaitu INTERNATIONAL TRIP dan juga REGIONAL TRIP. Trip ini ditaja sepenuhnya oleh Shaklee termasuk duit belanja.

International Trip (trip antarabangsa) adalah pilihan di antara Global Conference di Amerika Syarikat (setiap 2 tahun sekali), melancong ke negara-negara Eropah atau Umrah-Ziarah bagi pengedar Shaklee beragama Islam. Pengedar boleh membuat pilihan salah satu daripada trip melancong atau pun umrah ziarah.

Regional Trip pula adalah trip ke negara-negara serantau seperti Jepun dan Thailand.

Tahun ini, trip antarabangsa bertaraf 6 bintang Shaklee akan berlayar dengan kapal cruise Symphony Of The Sea ke 3 buah negara Mediterranian iaitu Perancis, Itali dan Sepanyol. Menarik kan?

Satu lagi Convention/Conference ini adalah Shaklee National Convention yang diadakan setiap tahun bagi meraikan business leader yang berjaya mengembangkan empayar bisnes dan juga kenaikan pangkat di dalam Shaklee. Semua pengedar Shaklee diraikan dan majlis biasanya di sertai dengan ucapan master-master yang hebat dan penuh inspirasi.

Bersama dengan barisan Business Leader Shaklee yang hebat di Shaklee National Conference 2018

Kesemua 3C ini adalah layak untuk semua pengedar Shaklee yang bergelar Business Leader atau Pemimpin Perniagaan yang efektif dan memenuhi kriteria yang ditetapkan. Bila anda sertai Team Mamavogue, jangan risau sebab saya akan jelaskan dengan lebih terperinci setiap satu dari kelebihan di atas.

Dalam Shaklee, kami sentiasa bersaing secara sihat dan berlumba-lumba untuk mencapai kejayaan di dalam bisnes ini bersama-sama. Hubungi saya bila-bila masa dengan hanya satu klik di icon Whatsapp di bawah!

mamavogue

Senarai Cawangan Shaklee Yang Sah Seluruh Malaysia

For info, Shaklee hanya ada cawangan yang diuruskan oleh staff Shaklee sendiri. Shaklee takde stokis kecil-kecilan tau. Di seluruh Malaysia terdapat 7 cawangan termasuk 1 home office di Sunway Geo. Saya sertakan alamat setiap cawangan buat rujukan semua ya.

 

1) Shaklee Home Office

Ground Floor, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3199

Waktu beroperasi :

Hari Isnin sehingga Sabtu – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

Pengedar Shaklee Subang Jaya
Home Office Shaklee yang terletak di Bangunan Sunway Geo Tower

2) Shaklee Cawangan Kuala Lumpur

No 32, Jalan Seri Rejang 3, Pusat Industri Seri Rampai,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Tel: 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

Waktu beroperasi :

Hari Isnin sehingga Jumaat – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

Hari Sabtu (minggu pertama dan ketiga) – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

3) Shaklee Cawangan Perak

32, Medan Istana 1, Bandar Ipoh Raya,
30000 Ipoh.

Tel: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263

Waktu beroperasi :

Hari Isnin sehingga Jumaat – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

Hari Sabtu (minggu pertama dan ketiga) – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

4) Shaklee Cawangan Pulau Pinang

No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6, Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya, Pulau Pinang.

Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560

Waktu beroperasi :

Hari Isnin sehingga Jumaat – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

Hari Sabtu (minggu pertama dan ketiga) – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

5) Shaklee Cawangan Kelantan

319, Section 25, Bandar Kota Bharu, Jalan Sultan Yahya Petra,
15200 Kota Bharu.

Tel: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711

Waktu beroperasi :

Hari Ahad sehingga Khamis – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

Hari Sabtu (minggu pertama dan ketiga) – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

6) Shaklee Cawangan Johor

47, 49 & 51, Jalan Molek 3/20, Taman Molek,
81100 Johor Bahru, Johor.

Tel: 607–350 7245
Fax: 607–350 7804

Waktu beroperasi :

Hari Isnin sehingga Jumaat – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

Hari Sabtu (minggu pertama dan ketiga) – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

7) Shaklee Cawangan Sabah

Lot 4.1, Neutron Point, Lorong Poin Neutron,
Jalan Lintas Khidmat, 88300 Kota Kinabalu.

Tel: 6088-393 848
Fax: 6088-393 851

Waktu beroperasi :

Hari Isnin sehingga Jumaat – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

Hari Sabtu (minggu pertama dan ketiga) – 10:00 pagi sehingga 7:00 petang

===========================================================================

Kawasan COD saya pula adalah di kawasan USJ Subang Jaya dan sekitarnya. Insya Allah penghantaran vitamin dan produk Shaklee terus ke pintu rumah atau biasanya saya berjumpa dengan pelanggan di sekitar dan perkarangan masjid Al Falah USJ 9.

Pengedar Shaklee USJ Subang Jaya
Kawasan USJ 9 dan sekitarnya. Klik gambar untuk paparan yang lebih besar.

Terus hubungi saya dengan klik pada icon Whatsapp di bawah ya!

mamavogue

 

Cara Mudah Mendapatkan Produk Shaklee Secara Percuma

Bagi surirumah sepenuh masa seperti saya, agak sukar nak berbelanja untuk diri sendiri sebab tiada pendapatan yang tetap kan? Nak tahu rahsia kekal sihat dan cergas bersama Shaklee tanpa perlu berbelanja lebih? Mari teruskan membaca artikel ini!

Perkara pertama yang perlu dilakukan adalah dengan mendaftarkan diri sebagai ahli Shaklee yang sah. Ada dua cara untuk mendaftarkan diri sebagai ahli Shaklee iaitu dengan bayaran RM65.00 ataupun PERCUMA dengan pembelian 200uv (jumlah mata terkumpul).

Kelebihan Menjadi Ahli Shaklee

  • Pembelian setiap produk dengan harga yang lebih murah iaitu 15% hingga 20% dari harga jualan
  • Pembelian yang lebih berbaloi-baloi dengan setiap promosi bulanan dari Shaklee
  • Boleh membuat pembelian melalui laman web Shaklee2u dengan mudah dan cepat
  • Kos pos kadar rata yang menjimatkan seluruh Malaysia
  • Bonus tunai yang akan diberikan pada bulan berikutnya sekiranya pembelian mencapai minimum 150uv

Banyak kan kelebihan bila mendaftar sebagai ahli Shaklee yang sah? Paling utama kita dapat berjimat dan terus menikmati produk Shaklee dengan sepenuhnya. Tapi bukan setakat itu sahaja tau. Bagi yang ada perancangan untuk membuat bisnes bersama Shaklee, ada banyak lagi kelebihan yang Shaklee sediakan.

Ingin membuat bisnes Shaklee? Ini kelebihan yang perlu diketahui

  • Untung Runcit – Yang pertama dah tentulah keuntungan tunai yang kita dapat hasil jualan produk Shaklee kepada pelanggan
  • Bonus Kumpulan Peribadi – yang ini adalah bonus dari hasil jualan terkumpul selama sebulan setiap bulan.
  • Bonus Kepimpinan – apabila kita sudah ada kumpulan kita sendiri, kita bertanggungjawab ke atas anak-anak bisnes kita. Maka Shaklee dengan baik hati memberi bonus kepimpinan ini tanpa mengusik sedikitpun bonus anak bisnes kita.
  • Bonus Infiniti – iaitu bonus tanpa had. Bonus kita dibayar mengikut hasil usaha kerja keras kita setiap bulan. So jangan risau ok, tugas kita cuma berkongsi kebaikan Shaklee dengan semua orang.
  • Bonus Kereta – yang ini kita takkan dapat sebiji kereta pun dari Shaklee tetapi kita akan dapat bonus dalam bentuk tunai dan boleh la kita gunakan untuk membayar bulanan kereta sedia ada!
  • Program Duta Emas – satu program yang membolehkan kita melebarkan sayap perniagaan ke peringkat antarabangsa
  • Trip Lawatan Antarabangsa dan Umrah Ziarah – Trip melancong 6 bintang bersama Shaklee dan ditaja sepenuhnya bersama wang belanja.

Daftar Shaklee bersama Team Mamavogue

Saya yakin ada banyak team Shaklee yang hebat di luar sana termasuk juga team saya. Jadi tak usah pening memilih, saya akan senaraikan kenapa kena daftar Shaklee dengan Team Mamavogue yang terbaik ni

  • Team Mamavogue dinaungi oleh group Shaklee yang hebat iaitu iReach Group.
  • Kami mempunyai support group yang mempunyai ukhwah yang kukuh dan bersaing secara sihat. Kami sentiasa saling berkongsi dan bertukar-tukar ilmu dan kepakaran
  • Saya sebagai business leader akan membimbing dan memberi sepenuh perhatian kepada anak-anak bisnes yang berminat menjana pendapatan dan memajukan diri
  • Sebagai suri rumah, saya ada masa terluang untuk berjumpa secara berdepan, coaching secara face to face dan juga secara dalam talian jika di luar kawasan
  • Saya sangat mementingkan semangat bekerjasama dalam satu pasukan
  • Kelebihan saya yang tinggal berdekatan dengan HQ Shaklee memudahkan saya untuk membeli produk dan menghadiri kelas-kelas nutrisi yang diadakan

Jadi bagaimana nak dapatkan Vitamin atau produk Shaklee secara percuma? Mudah sahaja caranya. Saya terangkan sedikit di sini, dan uolls boleh hubungi saya untuk penerangan yang lebih lanjut ya. Caranya paling mudah, promosikan sahaja vitamin atau produk Shaklee dikalangan kawan-kawan, saudara mara dan jiran tetangga. Kumpulkan order dan buat pembelian. Anda akan terkejut dengan jumlah sebenar harga barangan tersebut sehingga boleh mendapatkan vitamin anda secara percuma!

Jangan berlengah lagi. Makin lama anda tunggu makin jauh peluang nak berjaya bersama dalam Shaklee. Terus hubungi saya untuk dapatkan maklumat lanjut tentang bisnes yang hebat ini. Klik saja icon Whatsapp atau Contact Me di bawah ya..

 

Pengedar Shaklee Yang Aktif di Subang Jaya

Assalamualaikum dear readers!

First of all, biar saya kenalkan diri dahulu. Saya, Raha Mohd Iskak atau uolls boleh panggil mamavogue adalah Shaklee Independent Distributor tersohor di Subang Jaya. Buat yang memang dah lama follow blog Diary Nutrisi Mama ni of kos korang tahu mamavogue adalah seorang pengedar Shaklee.

Saya mula join Shaklee pada Oktober 2012 dan pada masa tu saya cuma amalkan satu jenis produk je iaitu GLA COMPLEX. Bila dah amal dan dah rasa kebaikannya, masa tu terus rasa nak kongsikan dengan semua orang sebab saya tahu ramai wanita di luar sana mengalami masalah yang sama dengan saya.

Di tengah-tengah kemeriahan Shaklee National Convention 2018

Saya adalah seorang surirumah sepenuh masa dan menjalankan bisnes Shaklee ini hanya dari rumah. Apa yang menariknya bisnes Shaklee ini, kita tak perlu bersusah payah menyimpan stok dan mengeluarkan modal yang besar. Lokasi saya dengan HQ Shaklee yang terletak di Sunway Geo hanya lah 6km sahaja so kalau uolls memerlukan vitamin atau produk Shaklee, saya boleh mendapatkannya fresh dari HQ dengan segera.

Selain COD di rumah pelanggan sekitar USJ dan Subang Jaya, lokasi biasa COD saya adalah di perkarangan Masjid Al Falah USJ9. Yang di luar kawasan COD pun tak perlu risau, hanya beberapa klik di web Shaklee2u, insya Allah barang uolls selamat sampai ke tangan masing-masing.

Sebagai seorang pengedar Shaklee yang berwibawa, semestinya saya bertanggungjawab untuk memberi konsultasi dan nasihat tentang nutrisi dan vitamin yang diambil oleh pelanggan saya. Pihak Shaklee menyediakan kelas-kelas nutrisi dan kesihatan buat semua pengedarnya. Jadi jangan risau kami semua ni bukan sekadar pandai-pandai, tetapi mendapatkan nasihat dari pakar nutrisi Shaklee.

Akhir sekali buat semua pelanggan dan bakal pelanggan saya, uolls boleh menghubungi saya di

FB : Raha Mohd Iskak

IG : mamahakim_vogue

Atau klik di icon Whatsapp untuk terus mesej saya bila-bila masa.

mamavogue