5 Kelebihan Mendaftar Shaklee Bersama Team Magnifique

Dah bersedia nak mendaftar sebagai salah seorang ahli Shaklee? Masih mencari-cari mentor dan upline yang akan sentiasa bersama-sama korang apabila diperlukan? Tak perlu fikir lama-lama, apa kata terus mesej saya di 018-2835 816. Saya akan listkan di sini 5 kelebihan yang boleh korang dapat apabila menyertai team Shaklee saya, Team Magnifique.

Yang pertama, kelebihan kami adalah pada kumpulan sokongan (support group). Dari team Magnifique ke Titanium, Naila Superpower dan seterusnya group terbesar master kami, iReach. Di dalam group ini, sokongan bukan sahaja datang dari upline dari setiap peringkat tetapi juga sidelines yang tak jemu-jemu berkongsi tips dan motivasi. Ukhwah kami bagaikan sebuah keluarga besar.

Kedua, coaching dan guidelines yang berterusan. Jika korang sertai kami, proses pembelajaran dilakukan secara berperingkat dan berterusan. Setiap ahli akan diajar cara membuat marketing, cara menjawab soalan customer dan info-info mengenai produk dalam Shaklee. Perkongsian ilmu dan idea juga sentiasa di update dan di upgrade mengikut keadaan semasa.

Ketiga, mengenai product sharing dari kalangan ahli Shaklee. Setiap ahli yang sudah mengamalkan produk tertentu akan berkongsi kesan dan hasil pengambilannya bagi satu tempoh masa. Live testimonial yang dikongsi bagi membuktikan kebaikan produk-produk Shaklee. Sebagai contoh, ada yang mengamalkan Set Menurunkan Berat Badan dan Set Detox Shaklee. Setelah beberapa lama mengambil set-set tersebut, mereka akan berkongsi kesan dan hasil yang diperolehi bersama ahli lain.

Yang keempat, program-program menarik dari group iReach untuk semua ahli yang berdaftar. Baru-baru ini diadakan Superstar Award bagi meraikan mereka yang berjaya di dalam group. Di dalam majlis itu mereka juga berkongsi tips dan amalan yang dilakukan untuk mencapai kejayaan tersebut. Tiada rahsia antara sesama ahli kerana kami umpama sebuah keluarga yang besar. Banyak lagi aktiviti dan program yang telah dirancang dan sudah dilaksanakan. Aktiviti yang terakhir adalah Walk For Humanity yang dijalankan di Dataran Kemerdekaan Shah Alam.

Yang kelima dan terakhir, walaupun kami menjual produk yang sama dari Shaklee, persaingan antara kami berlaku dengan sihat! Kami bersama-sama berniat membantu meningkatkan tahap kesihatan pengguna Shaklee agar dapat menjalani kehidupan yang lebih baik. Kami sentiasa berganding bahu dalam usaha menyelesaikan masalah dan memberi perkhidmatan terbaik buat semua pengguna Shaklee.

Bisnes Shaklee memang mudah dan senang kerana kita mempunyai produk yang bena-benar diperakui dan diiktiraf. Hanya yang perlu adalah semangat yang tinggi, jiwa yang kental, sifat tak mudah putus asa dan sukakan cabaran. Jika anda ada ciri-ciri yang saya sebutkan itu dan suka mencari kenalan dan ilmu baru, cepat-cepat hubungi saya Raha Mohd Iskak di nombor 018-2835816.

signature

mamavogue

selfpromo

Peluang Menjalankan Bisnes Dari Rumah Dengan Shaklee

Bila dengar perkataan Shaklee, apa yang bermain di fikiran semua? Sebelum klik tajuk ni, apa yang korang harap dari artikel ini? Adakah korang harap agar ada satu bisnes yang boleh dijalankan dari rumah dengan mudah dan mendapat keuntungan dengan pantas? Atau adakah korang dah bersedia untuk melakukan apa sahaja dan berusaha sehabis baik untuk memulakan bisnes dari rumah?

Pertama sekali, Shaklee adalah MLM. Ya, perniagaan jenis networking tetapi bukan bergantung kepada head hunting semata-mata. Shaklee mempunyai produk yang terbukti boleh membantu meningkatkan tahap kesihatan dan memelihara alam sekitar. Setiap produk Shaklee telah menjalani ujian klinikal dan diiktiraf. Produk-produk Shaklee terdiri daripada supplemen, penjagaan muka dan rambut, produk penjagaan rumah (serbuk pencuci, pencuci pinggan, pencuci serbaguna) dan penapis air mudah alih.

Shaklee adalah satu bisnes yang mobile sebenarnya. Ia boleh dijalankan di mana-mana sahaja kita berada. Sebagai contoh, ketika artikel ini ditaip saya sedang bercuti bersama keluarga. Bisnes Shaklee memberi kita kebebasan untuk berada di samping keluarga dalam masa yang sama menjana pendapatan. Itulah salah satu perkara yang buat saya jatuh cinta dengan Shaklee.

Bisnes Shaklee juga adalah sangat mudah dijalankan kerana ianya tidak memerlukan modal yang besar, hanya bayaran pendaftaran RM69 seumur hidup atau tanpa sebarang modal langsung. Ianya sangat sesuai buat surirumah yang tiada kenderaan atau tidak tahu memandu, tak perlu ke HQ untuk membeli stok. Segala urusan pembelian stok dan penghantaran boleh dibuat secara online di laman web Shaklee.

Dari segi pendapatan, Shaklee membayar bonus pada 15haribulan setiap bulan. Segala usaha yang dicurahkan dan segala jualan yang direkodkan pada bulan semasa akan dibayar sepenuhnya oleh Shaklee di bulan berikutnya. Bonus juga terdapat beberapa jenis iaitu bonus hasil jualan, bonus kepimpinan (leadership) dan juga bonus kereta bagi yang berkelayakan.

Selain bonus, Shaklee juga meraikan setiap ahli yang berkelayakan dengan pakej pelancongan dalam dan luar negara, juga trip umrah ziarah. Setiap tahun, ramai di kalangan ahli yang berkelayakan membawa bersama ahli keluarga menyertai pakej pelancongan 5 bintang dan menikmati layanan yang terbaik.

Shaklee adalah bisnes yang paling sesuai buat mereka yang baru ingin menceburkan diri dalam dunia bisnes kerana ia mempunyai produk yang terbaik dan diiktiraf dan sokongan kuat dari pihak Shaklee sendiri. Walaupun kelihatan mudah dan senang, namun proses menjalankan bisnes tetap memerlukan usaha yang berterusan, kerja keras dan semangat yang tinggi.

Hubungi saya jika anda ingin mengintai peluang berbisnes dengan Shaklee. Peluang sentiasa ada untuk mereka yang bersedia! Call, whatsapp atau sms di 018-2835816

signature

mamavogue

selfpromo

 

Impian Memiliki Kulit Bebas Jerawat dan Kesan Parut

Saya akui, saya bukan jenis yang sangat menjaga kulit muka sejak zaman sekolah lagi. Saya tidak memiliki ritual penjagaan yang sempurna iaitu dengan penggunaan pencuci muka, toner, krim siang dan malam apetah lagi serum atau masker. Sejak tingkatan tiga, kulit saya mula berminyak dan berjerawat terutama ketika datang bulan. Bila mula bekerja, saya ada juga mencuba beberapa jenis produk kecantikan kulit namun hasilnya hampa. Maka, niat untuk memiliki kulit bebas jerawat seakan tidak kesampaian.

Kulit saya jenis yang berminyak, keseluruhannya. Menjelang tengahari, kulit saya akan menjadi lebih berminyak dan mudah kotor. Setiap hari, saya akan mencuci muka dan menggunakan krim pelembap sahaja. Jika berbedak, jerawat akan menjadi lebih parah!

Dipendekkan cerita, awal tahun 2016 hari tu upline Shaklee kongsikan satu ilmu untuk membersihkan dan mencantikkan kulit dalam masa 1 bulan bersama Sustained Released Vita C Plus Shaklee. Hanya dengan Vitamin C je tau. Beliau kongsikan cara pengambilan yang betul dan jadual yang sepatutnya untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

Cuba perhatikan testimoni-testimoni yang saya kongsikan ni. Teruja kan tengok kesan Vitamin C pada kulit diorang! Syaratnya cuma satu, konsisten dan disiplin!

testi_vita C1

 

testi_vita _C2

Maka pada bulan Februari, bermula la projek mencantikkan kulit dengan Vitamin C ni. Kami buat secara berkumpulan, barulah sentiasa bersemangat dan bermotivasi, kan. Itulah kelebihan mendaftar Shaklee bersama kami..hihihi. Dan hasilnya setelah 2 bulan, kulit saya kurang berminyak dan susah dihinggapi jerawat. Ini baru 2 bulan tau! Saya akan teruskan pengambilan mengikut jadual sehingga mendapat hasil yang memuaskan hati.

testimoni_vita_C
Inilah wajah tuan tanah Diary Nutrisi Mama

Sekarang ini, kulit saya kelihatan lebih bersih dan cerah. Takde la kusam, tak sekata dan berminyak macam dulu-dulu. Kalau pun nak datang bulan, hanya jerawat kecil yang muncul dan tak kekal lama. Sekejapan je dah kecut! Alhamdulillah.. akhirnya impian saya nak memiliki kulit bebas jerawat dan kesan parut bakal menjadi nyata. Banyak rupanya kebaikan Vitamin C ni selain untuk kulit. Salah satunya, sebagai ejen detoks. Haa.. yang tu tak dapat la nak cerita semua kat sini. Nanti saya sambung di entry akan datang.

Buat yang berminat untuk ketahui rahsia mencantikkan kulit dengan Vitamin C Shaklee ni, bole lah whatsapp atau sms saya di 018-2835816. Insya Allah saya akan cuba guide sehingga berjaya.

signature

mamavouge

selfpromo