Fenomena Youth Skincare Semulajadi Yang Menghilangkan Jerawat Dengan Pantas dan Berkesan

YOUTH adalah rangkaian produk penjagaan kulit Shaklee yang baru dilancarkan pada awal 2018 yang lalu. Walaupun baru, Youth ni sebenarnya melalui proses penghasilan dan kajian selama 8 tahun sebelum ianya mula dipasarkan. Ianya bagi memastikan Youth ini memberikan hasil yang terbaik buat mereka yang menggunakannya.

Apa yang menariknya, Youth ini sesuai untuk semua jenis kulit lelaki dan juga wanita. Ini kerana ianya dihasilkan dari tumbuh-tumbuhan dan ianya bertindak lembut sehingga ke tahap selular. Youth membantu memperbaiki pelbagai masalah kulit termasuklah jerawat, membantu memudarkan jeragat, tona tidak sekata dan juga masalah kulit kering dan berminyak. Hasil yang ketara dapat dilihat dengan penggunaan yang teratur dan konsisten seawal 7 hari. Nanti saya kongsikan testimoni si pemakai Youth ini ye.

Set Lengkap Penjagaan Kulit YOUTH

1/ Luminous Gel Oil Cleanser

2/ Age Defense Mosturizer SPF 50

3/ Perfecting Skin Toner

4/ Youth Activating Serum

5/ Advanced Renewal Night Cream Light/Rich

6/ Radiance C + E (kapsul emas)

YOUTH dihasilkan dari tumbuh-tumbuhan yang berkualiti dan semulajadi jadi ianya bebas dari bahan kimia berbahaya. Pencuci muka Youth mengandungi anggur muskadine dan avokado, gabungan gel dan oil bertindak 3 langkah dalam satu masa iaitu membuang kesan solekan, mencuci bersih hingga ke liang pori dan juga membantu mengekalkan kelembapan semulajadi kulit.

Rangkaian produk Youth ni semuanya mengandungi anggur muskadine uolls. Tahu tak bahan ni ada dalam produk Shaklee yang mana? Haa betul la tu, ianya bahan utama dalam VIVIX Shaklee. So boleh bayang tak betapa best dan premium nya Youth ni?

Dengan pembelian Set YOUTH bulan ini, uolls layak untuk mendapat Beg Kosmestik Limited Edition berwarna biru bling-bling! Nak best lagi, kos penghantaran dan pendaftaran ahli adalah PERCUMA! So tak payah susah-susah survey sana sini, sebab uolls dah layak beli produk Shaklee dengan HARGA AHLI.

Jangan tunggu lama-lama tau!

Hubungi saya,

mamavogue

Cara Berhenti Merokok Dengan Mudah dan Berkesan

Merokok membahayakan kesihatan. Biasa je kan kita dengar ayat tu, tapi berapa ramai yang benar-benar ambil iktibar? Berapa banyak dah berita yang kita baca di media sosial berkenaan hal merokok dan bahaya kepada anak-anak terutama yang masih bayi?

Saya percaya uolls dear readers especially isteri-isteri yang suaminya merokok ada niat nak minta suami supaya berhenti merokok. Selain membahayakan kesihatan diri dan keluarga, ianya juga satu pembaziran sebab duit beli rokok itu dapat digunakan kepada perkara yang lebih bermanafaat.

Asap rokok mengandungi nikotin, tar, karbon monoksida dan lebih 4000 bahan lain yang membahayakan kesihatan. Dan yang paling malang sekali, ianya bukan sahaja mendatangkan mudarat kepada si perokok tetapi kepada ahli keluarga dan orang di sekelilingnya juga. Kesan asap yang melekat di pakaian si perokok boleh mendatangkan bahaya kepada isteri dan anak-anak.

Jadi kali ini izinkan saya membantu uolls yang ada niat nak berhenti merokok tetapi asyik menemui jalan buntu dan tak berjaya meneruskan usaha berhenti merokok. Juga kepada para isteri yang sayangkan suaminya dan mahu suaminya kekal sihat serta bebas asap rokok.

Bagaimana Vivix Boleh Membantu

Vivix terhasil dari bahan-bahan premium dan terbaik iaitu anggur muscadine, lobak ungu, Japanese Knotweed dan Elderberry. Vivix telah melalui kajian klinikal dan kajian tentang resveratrol yang terkandung di dalam vivix. Resveratrol melindungi sel badan dari proses oksidasi yang merosakkan sel.

Anggur Muscadine adalah anggur yang bersaiz besar dan mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui di dalam anggur lain. Anggur Muscadine juga mengandungi pekatan asid elagik dan elagitanin yang bergabung dengan polifenol untuk menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat.

Saya kongsikan juga testimoni-testimoni mereka yang dah pun amalkan Vivix Shaklee dan menjadi lebih sihat tanpa rokok.

Testimoni 1

..

Testimoni 2

..

Testimoni 3

..

Testimoni 4

..

Testimoni 5

..

Ramai yang sudah pun mendapat manafaat dengan mengamalkan Vivix Shaklee secara konsisten. Bukan sahaja mereka ini bebas dari rokok, bahkan tahap kesihatan juga meningkat dan lebih cergas bertenaga. Bayangkan betapa seronoknya apabila rumah kita bebas dari bau asap rokok.

So, tunggu apa lagi?

Hubungi saya

mamavogue

Trusted Pengedar Vivix Shaklee USJ Subang Jaya

Ada yang mencari-cari di mana nak beli Vivix? Bagi kawasan USJ Subang Jaya, Sunway, Shah Alam, Puchong dan sekitarnya boleh la dapatkan daripada saya. Saya akan pastikan uolls dapat Vivix yang fresh dari HQ Shaklee.

Saya seorang trusted seller dan juga pengamal tegar Vivix Shaklee ni. So jangan risau sebarang persoalan tentang Vivix insya Allah akan saya jawab. Kalau tak dapat jawab, saya akan rujuk kepada pakar nutrisi yang bertauliah dari HQ.

..

Kenapa kena beli Vivix dari saya?

  1. Saya sudah mula menjadi pengedar Shaklee yang aktif sejak tahun 2013
  2. Saya mengamalkan vitamin Shaklee sejak 2012
  3. Saya mula mengamalkan Vivix Shaklee pada 2015
  4. Jarak rumah saya dengan HQ Shaklee kurang dari 5km, memudahkan saya mendapatkan vitamin dan Vivix fresh untuk uolls.

Pembelian Vivix juga boleh dibuat melalui online. Hanya klik-klik di laman web shaklee2u, Vivix akan sampai ke rumah uolls serata Malaysia TANPA sebarang kos pos. Memang berbaloi kan? Nak tahu rahsia dapat beli dengan harga ahli? Saya kongsikan di bawah.

..

Dengan pembelian Twin Pack Vivix iaitu 2 botol Vivix, uolls boleh dapat KEAHLIAN PERCUMA maka secara automatik uolls dapat beli dengan HARGA AHLI. Bulan hadapannya akan dapat bonus tunai dari Shaklee. Penjimatan berbaloi-baloi kan? Tak perlu bayar yuran pendaftaran, tak perlu bayar kos pos dan tak perlu bersusah payah nak survey harga lagi sebab dah tentu dapat beli dengan harga ahli.

So tunggu apa lagi?

..

Hubungi saya

..

Testimoni Vivix dengan Diabetes

Testimoni Vivix dengan Vertigo

Testimoni Vivix sebagai Anti-penuaan

Testimoni Vivix sebagai Energy Booster

Testimoni Vivix dengan Darah Tinggi

mamavogue

Kawal Tekanan Darah Tinggi Sebelum Ia Memudaratkan

Tekanan darah tinggi atau hipertensi ni dulu-dulu selalu dengar warga emas je yang kena. Itupun jarang-jarang sangat. Tapi zaman sekarang yang melambak makanan jenis hispter ni awal 30an pun ada yang dah kena darah tinggi. Di sekeliling saya sendiri, ada kawan-kawan yang dah mula kena makan ubat secara berjadual.

Punca Tekanan Darah Tinggi

  • Kurang Bersenam – kurang aktiviti riadah dan bersenam disebabkan kesibukan bekerja dan bersosial
  • Pemakanan Tidak Seimbang – banyak mengambil makanan tinggi garam dan gula dan juga makanan segera
  • Stress – samada tekanan di tempat kerja, masalah kewangan dan juga tekanan dalam kehidupan (berusaha keras mengikuti apa saja yang trending zaman ini)
  • Kurang minum air masak atau air kosong

Bagaimana Vivix Membantu

Vivix  adalah gabungan lobak ungu, Japanese Knotweed dan Elderberry dengan Anggur Muscadine menjadikan Vivix sumber antioksidan yang tinggi dan kuat.

Resveratrol adalah satu kompaun yang terkandung di dalam buah beri yang bertindak seperti antioksidan. Resveratrol dihasilkan oleh tumbuhan sebagai perlindungan apabila ia diserang oleh patogen seperti bakteria atau fungus. Ia terdapat pada kulit buah anggur, blueberries, mulberries, raspberries lingonberry dan senna.

Resveratrol membantu menurunkan tekanan darah tinggi dengan menghasilkan lebih Nitrik Oksida (membantu mengembangkan salur darah supaya perjalanan darah membawa oksigen kepada organ-organ penting lebih lancar). Ia juga membantu ‘membersihkan’ salur darah dari plak yang terbentuk di dinding arteri. Sifat resveratrol yang tinggi antioksidan dan juga anti keradangan ini juga membantu melindungi sel-sel otak dari kerosakan akibat radikal bebas.

Saya kongsikan beberapa testimoni mereka yang mengambil Vivix Shaklee sebagai ikhtiar untuk rasa lebih sihat dan cergas.

Testimoni 1

..

Testimoni 2

..

Testimoni 3

..

Testimoni 4

..

Vivix juga amat mudah diambil terutama buat mak ayah kita yang mungkin tidak mampu nak telan pelbagai jenis pil. Ye la..kan dah ada ubat doktor lagi. Jadi dengan Vivix lebih mudah untuk mak ayah kita, cuma sesudu setiap hari. Rawatan dan temujanji doktor jangan diabaikan pula ye.

Hubungi saya jika uolls mahukan lebih maklumat pasal Vivix ni. Mudah je, hanya dengan satu klik di icon Whatsapp di bawah.

Rujukan : healthline.com

mamavogue

Tips Elakkan Serangan Vertigo Berulang

Pernah dengar perkataan vertigo tak? Jarang sangat kita dengar orang sebut kan.. Vertigo ni sebenarnya adalah keadaan di mana kita hilang keseimbangan badan. Terasa macam terbuai-buai dan terawang-awang.

Vertigo ni biasanya dikaitkan dengan masalah dalam telinga kita. Samada masalah keseimbangan bendalir dan tekanan dalam telinga ataupun infeksi kuman. Kadang-kala vertigo boleh juga dikaitkan dengan masalah kecederaan kepala atau leher, masalah strok atau tumor otak dan migrain.

Simptom Vertigo

– rasa seperti berpusing
– rasa bergoyang, melayang-layang
– tidak seimbang
– rasa tertarik ke satu arah
– mual dan loya
– pening dan sakit kepala
– berpeluh-peluh
– bunyi berdengung dalam telinga

Simptom ini boleh terjadi selama beberapa minit, jam atau kadang-kala beberapa hari. Jika kita mengalami simptom ini, sebaiknya cuba berehat dan berbaring tanpa banyak menggerakkan badan.

Tips Elakkan Serangan Berulang

– Bersenam – lakukan senaman secara berjadual minimum setiap 3 kali seminggu. Bersenam di antara 20 ke 30 minit setiap sesi disertai dengan aktiviti regangan otot.

– Buah-buahan dan Sayuran – banyakkan makan buah-buahan tinggi serat dan sayuran hijau dalam hidangan seharian. Jangan lupa bahagian makanan suku-suku-separuh, yang separuh itu adalah untuk sayur dan buah.

– Tidur yang Mencukupi – Tidur pada waktu yang sama setiap hari dan elakkan sebarang aktiviti setengah jam sebelum tidur untuk mendapatkan tidur yang lebih berkualiti.

Kurangkan Stress – sebenarnya aktiviti bersenam juga membantu mengurangkan stress. Elakkan berfikir terlalu banyak tentang perkara yang tidak dapat diselesaikan segera. Cuba lebihkan membaca motivasi atau mengaji quran bagi yang beragama Islam

Kalau tanya pada saya, ada tak produk Shaklee yang sesuai untuk kawal dan kurangkan simptom vertigo ni dah tentulah ada. Biasanya saya cadangkan B Complex dan juga Vivix. B Complex adalah gabungan Vitamin B yang lengkap (ada 8 kesemuanya) manakala Vivix bertindak jauh hingga ke tahap DNA kita.

Vivix Shaklee adalah sirap premium yang dirumus khas untuk membantu memulihkan kesihatan badan hingga ke peringkat sel.

Dalam satu ujian klinikal yang dijalankan oleh saintis Shaklee, empat ramuan utama dalam Vivix iaitu anggur muscadine, lobak ungu, Japanese Knotweed dan Elderberry mampu melindungi tubuh dari tindakbalas keradangan yang berpunca dari pemakanan yang tidak sihat yang menyebabkan tubuh menjadi semakin tua dari usia sebenar. Tindakbalas Vivix juga membantu melambatkan pembentukan protein AGE yang merosakkan sel-sel badan.

Saya sertakan di sini testimoni-testimoni dari pesakit vertigo yang sudah mengamalkan dan mendapat manafaat daripada Vivix.

Testimoni 1

Testimoni 2

Testimoni 3

..

Kesan Vivix Shaklee mungkin berbeza-beza mengikut tahap kesihatan badan masing-masing. Ada yang jelas mengalami kesannya dalam masa seminggu, ada juga yang mengambil sedikit masa. Hubungi saya dengan hanya semudah klik icon Whatsapp di bawah ini. Sebagai pengedar Shaklee yang dipercayai semua, saya akan guide uolls yang nak mula amalkan gaya hidup sihat bersama shaklee.

mamavogue

Tips Surirumah Kekal Cergas Bertenaga Sepanjang Hari

Sebagai surirumah, saya akui memang selalu rasa teramat letih bila dah sampai ke penghujung hari. Esoknya bangun pagi dan akan bermula lagi rutin yang sama. Tak pasti la orang lain, tapi saya ni kalau badan letih sangat pun jadi susah nak tidur. Dan bangun pagi rasa lebih letih dari sebelumnya.

Tahun 2015, saya start ambil Vivix (walaupun sebenarnya dah lama amalkan vitamin Shaklee). Sesudu yang pertama, saya demam. Hahaha.. Ya saya demam. Tetapi ada satu yang saya perasan, walaupun demam saya tak terbaring je. Masih dapat uruskan hal-hal di rumah seperti biasa. Saya ingat lagi ketika itu nak masuk bulan puasa. Saya ingat betapa bertenaganya saya tolong adik-adik membersihkan dan mengecat rumah mak saya. Siap tak tidur malam bersembang sambil menyediakan bahan untuk juadah beraya.

Paling best, takde pun sakit-sakit pinggang atau lenguh-lenguh badan. Saya dapat bantu mak dan adik-adik buat persiapan raya dengan gembiranya.

Selain ESP (Energizing Soy Protein), B Complex dan Coq Trol, Vivix memang memainkan peranan penting sebagai energy booster. Sebab ianya bertindak terus ke tahap sel so bila sel-sel badan ni sihat dan berfungsi dengan baik kita pun dah tentulah dapat melakukan segala urusan dengan baik juga. Asas badan kita kan dari sel.

Vivix ni adalah hadiah terbaik buat mak ayah kita sebenarnya. Di usia emas, kita nak lihat mereka masih kuat dan bertenaga. Bila bertenaga, mudah untuk mereka melibatkan diri dengan aktiviti yang sihat dan dapat beribadah dengan sempurna. Tiada lagi sakit-sakit lutut, susah berjalan ke masjid mahupun solat atas kerusi. Apatah lagi jika mereka terpilih untuk menunaikan ibadah haji nanti. Kan bagus bila mereka dapat melakukan semua rukun dengan sempurna.

Saya kongsikan juga beberapa testimoni untuk uolls semua. Ada juga yang ambil Vivix untuk tujuan lain tetapi tak sangka tiba-tiba badan jadi lebih bertenaga. Saya ingat lagi ada seorang pakcik beritahu saya “ubat apa yang kau bagi ni, pakcik rasa cergas je tak boleh nak tidur siang dah. Selalu lepas zohor mesti pakcik tidur” hihihi..comel kan pakcik ni.

Testimoni 1

Testimoni 2

Testimoni 3

 

Testimoni 4

Jangan lupa hubungi saya jika ada sebarang pertanyaan ya. Mudah je, hanya dengan satu klik di icon Whatsapp di bawah. Tanya saya BAGAIMANA NAK BELI VIVIX DENGAN HARGA AHLI sebab akan terus dapat KEAHLIAN PERCUMA.

mamavogue

Lambatkan Proses Penuaan Dengan Vivix Shaklee

Vivix adalah produk terbaik untuk anti-penuaan. Tak percaya? Kena baca artikel ni sampai habis ok. Saya jelaskan satu persatu-satu bagaimana Vivix boleh membantu melambatkan kesan penuaan pada wajah dan juga tubuh badan keseluruhannya.

Produk anti penuaan kemain melambak-lambak di pasaran sekarang ni kan. Apa yang dirisaukan adalah tahap keselamatan dan penggunaan bahan kimia dalam produk-produk tu. Lagi-lagi yang memberi kesan segera tu.

Vivix Shaklee mengandungi polifenol dari gabungan lobak ungu, Japanese Knotweed dan Elderberry dengan Anggur Muscadine menjadikan Vivix sumber antioksidan yang tinggi dan kuat.

Salah satu bahan di dalam Vivix iaitu anggur Muscadine adalah anggur yang bersaiz besar dan mengandungi rangkaian lengkap polifenol yang ditemui di dalam anggur lain.

Anggur Muscadine juga mengandungi pekatan asid elagik dan elagitanin yang bergabung dengan polifenol untuk menghasilkan kuasa antioksidan yang sangat hebat 😍

Vivix juga kaya dengan resveratrol iaitu sejenis antioksida yang dipanggil ‘phytoalexin’. Ia melindungi sel badan dari proses oksidasi yang merosakkan sel. So bila sel-sel badan kita sihat, sehala proses yang berlaku dalam organ badan kita juga berjalan lancar.

Ini la yang dikatakan ‘beauty comes from within’ gittew.. Saya sertakan juga testimoni dari mereka yang dah amalkan Vivix ini. Biasanya ini adalah ‘kesan sampingan’ dari pengambilan Vivix, iaitu kulit nampak lebih lembut dan bermaya serta badan yang lebih bertenaga.

Testimoni 1

Jeragat berkurang, wajah lebih cerah berseri..

Testimoni 2

..

Dengan hanya satu sudu Vivix setiap hari, kita boleh dapat banyak manafaat darinya. Vivix Shaklee adalah sumber antioksidan yang sangat hebat. Uolls jangan segan-segan nak order klik je icon Whatsapp kat bawah ni ye.

mamavogue

Cara Mudah Turunkan Kadar Gula Pesakit Kencing Manis

Kencing manis ni penyakit keturunan ke? Ramai sebenarnya yang anggap macam tu. Sebenarnya kencing manis bukan lah satu penyakit keturunan, tetapi disebabkan kita dibesarkan dengan gaya hidup dan pemakanan yang sama maka kebarangkalian kita dapat penyakit yang sama tu sangat besar.

Biasanya pesakit kencing manis ni terpaksa ambil ubat untuk mengawal kadar gula dalam darah. Ubat pula perlu diambil setiap hari dan perlu berjumpa doktor mengikut jadual dan temujanji yang ditetapkan.

Kali ni saya nak kongsikan satu rahsia bagaimana nak kawal dan kurangkan kadar gula dalam darah dengan cara yang lebih sihat. Selain diet pemakanan yang seimbang untuk pesakit diabetes, suplemen yang sesuai juga boleh diamalkan. Dalam banyak-banyak vitamin Shaklee saya lebih suka cadangkan Vivix.

Vivix adalah sirap anggur premium dan lazat yang dihasilkan daripada Polygonum Cospidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan juga Lobak Ungu. Ianya tiada perasa tambahan, tiada bahan pengawet dan juga tiada bahan pewarna. Vivix adalah 100% campuran ekstrak tumbuhan botani khas.

Orang kencing manis ni, sel badan dia tidak bertindakbalas dengan insulin. Walaupun insulin terus dikeluarkan oleh pankreas, tapi sel badan tidak menyerap dengan baik, makanya sel-sel ni tak dapat nak tukarkan gula dalam badan kepada tenaga. Sebab itulah pesakit kencing manis selalu merasa letih dan lesu.

Vivix ini bertindak hingga ke tahap selular, ianya kaya dengan antioksidan yang membantu menentang radikal bebas dan memelihara sel dari kerosakan. Saya sendiri pun amalkan Vivix untuk kekal cergas bertenaga!

Saya sertakan sekali testimoni-testimoni Vivix Shaklee sebagai bukti berapa ramai dah dapat kebaikan daripada mengamalkannya. Tak rasa maka tak tahu. Dah rasa pasti nak order bertalu-talu..

Testimoni 1

Tiada apa yang lebih menggembirakan anak apabila kadar gula mak yang berumur 64 tahun turun dan lebih stabil

..

Testimoni 2

Ayah lebih sihat dan cergas untuk melakukan kerja harian setelah amalkan Vivix

..

Testimoni 3

Terkejut apabila tahap gula tak naik dengan tinggi walaupun ambil makanan manis

..

Testimoni 4

Bila amalkan Vivix, kadar gula ketara turun dan rasa lerbih sihat dan cergas

..

Testimoni 5

Kadar gula turun, buah pinggang juga sihat

..

Hubungi saya dengan hanya satu klik di icon Whatsapp di bawah ya. Atau uolls boleh terus membuat order DI SINI.

mamavogue

Pakej Pelancongan Taraf 6 Bintang Tanpa Perlu Keluar Duit

Tajuk saja bagi gempak kan? Pakej pelancongan bertaraf 6 bintang tanpa perlu keluarkan duit walau satu sen pun. Tapi ini memang kisah besar, bukan sengaja di reka-reka. Apa yang diperlukan cuma semangat yang kuat dan hati yang kental.

Macam mana nak dapat melancong percuma macam ni? Kalau uolls nak tahu, ini lah salah satu dari 3C yang saya ceritakan DI SINI. C yang ketiga iaitu Convention/Conference. Part yang terpaling best, uolls boleh bawa suami, anak, mak, ayah, mertua malah adik beradik sekali okeh! Mana ada company yang nak sponsor pelancongan keluarga macam ni? Ada! Shaklee la tu..

Convention/conference Shaklee ni ada beberapa jenis trip sebenarnya. Trip antarabangsa iaitu pelancongan ke negara Eropah, menghadiri convention di Amerika Syarikat dan trip umrah-ziarah bagi pengedar Shaklee yang beragama Islam. Best ke best?

Replika tiket untuk Mediterranian Cruise ke 3 buah negara dan Regional Trip ke Bangkok

Untuk pengetahuan uolls, saya senaraikan sedikit trip-trip yang telah dan akan Shaklee berikan kepada pengedar Shaklee yang layak.

Pada tahun 2014 – trip ke konvensyen di Amerika Syarikat iaitu di Los Angeles dan San Francisco

Umrah ziarah di Istanbul sebelum ke Mekah dan Madinah.

Pada tahun 2015 – trip pelancongan ke Italy.

Umrah ziarah di Abu Dhabi dan Dubai sebelum ke Mekah dan Madinah.

Pada tahun 2016 – trip ke konvensyen di Amerika Syarikat iaitu di Orlando, Florida

Umrah Ziarah adalah di Jordan sebelum ke Mekah dan Madinah.

Pada tahun 2017 – trip pelancongan ke Jepun.

Umrah Ziarah di Istanbul sebelum ke Mekah dan Madinah.

Pada tahun 2018 – Shaklee menyediakan pakej pelancongan di atas kapal mewah Symphony Of The Sea ke 3 buah negara Mediterranian iaitu Sepanyol, Perancis dan Italy.

Pilihan untuk trip umrah ziarah juga ada.

Pada tahun 2019 – Trip ke kovensyen di Amerika Syarikat iaitu di Las Vegas dan San Francisco dan juga pilihan umrah ziarah.

Selain trip antarabangsa, ada juga trip dalam negara dan penginapan 2 malam di Sunway Hotel dan Resort sempena National Convention Shaklee. Kemudian, pada tahun 2016 Shaklee menghadiahkan pakej pelayaran ke Langkawi – Phuket – Pulau Pinang. Tahun 2017 pula Shaklee menyediakan trip serantau iaitu pelancongan di negara Thailand.

Penatnya menaip dan mengingati semua trip-trip yang Shaklee sediakan..fuhh! Kalau nak diceritakan dengan lebih terperinci termasuk hadiah-hadiah misteri, makanan halal yang disediakan dan juga aktiviti yang dilakukan, tak cukup nak letak semua dalam satu artikel ni tau.

Sebab tu sangat berbaloi untuk semua pengedar Shaklee dan juga uolls yang bakal mendaftar dengan saya ni merebut peluang yang ada. Paling utama, boleh bawa family tau! Boleh juga hadiahkan kepada mak ayah. Jangan risau, mereka hanya perlu bawa badan je. Segala bagasi dan penginapan semua diuruskan. Masuk bilik, beg dah pun tersedia.

Setiap trip ini layak untuk pengedar shaklee yang efektif dan menepati syarat yang ditetapkan. Jadi, bila dan menjebakkan diri dengan Shaklee tak usah tunggu lama-lama untuk rebut segala peluang yang tersedia.

Hubungi saya dengan semudah satu klik di icon whatsapp di bawah ye. Jom travel keliling dunia bersama-sama.

mamavogue

Cara Terbaik Miliki Kereta Idaman Hati

 

Siapa sini tak minat kereta, cer angkat tangan? Hahaa.. Kereta di zaman ini memang dah jadi satu keperluan kerana ia memudahkan kita untuk berurusan. Tetapi berapa ramai yang kuburkan aje minat tu sebab tak mampu? Bukan sahaja tak mampu bayar deposit malah bayaran bulanan pun jenuh nak cukupkan setiap bulan.

Dalam post SEBELUM ni saya ada beritahu tentang jenis-jenis bonus tunai dalam Shaklee, kali ni saya kongsikan cara nak dapatkan bonus untuk C yang kedua iaitu CAR.

Dalam Shaklee, CAR ini tak bermaksud kita dapat sebuah kereta tetapi kita dapat dalam bentuk bonus juga setiap bulan. Jadi terpulanglah kereta jenis apa yang mahu kita beli, cuma Shaklee bantu dengan bayaran bonus yang khas. Best ke best?

Untuk dapatkan bonus kereta ni, tentulah ada kelayakan dan kiraannya. Semua pengedar yang berpangkat Supervisor dan ke atas dan efektif layak untuk dapat bonus ini jika cukup syaratnya.

Satu perkara yang sangat mengujakan ialah, Shaklee akan meraikan pengedar Shaklee yang layak menerima bonus kereta ini di National Conference. Simboliknya mereka akan mendapat replika kunci kereta seperti dalam gambar di bawah. Haaa bestkan..dah la dapat bonus kereta setiap bulan, diraikan pula dengan meriah oleh Shaklee.

Dalam Shaklee, semua kemudahan berbisnes dah disediakan. Siap dengan teknik marketing, maklumat lengkap tentang produk malah maklumat kajian-kajian yang dijalankan terhadap semua produk pun mudah untuk diperolehi. Apa yang perlu kita buat hanyalah rebut peluang yang ada supaya kita dapat menikmati semua kemudahan dan kelebihan yang Shaklee sediakan.

Lagi satu, dah tentulah pilihan mentor dan kumpulan yang betul pun penting. Dalam kumpulan Team Mamavogue yang dinaungi oleh Stargazer dan iReach, kami sentiasa dibimbing dan disokong dari kiri kanan atas dan bawah supaya berhati kental dan tak mudah kalah pada rejection.

Jika uolls ada perancangan nak memiliki kereta idaman hati, jangan tunggu lama-lama untuk hubungi saya. Tak susah pun, hanya satu klik di icon Whatsapp kat bawah ni. Jom sama-sama kita capai impian kita satu persatu!